Σήμερα είχαμε ξανά τράμπαλα με αυτήν! πήγα να παρκάρω ήσυχα ήσυχα σε μια θέση με ένα παπάκι από πίσω και έκανα μερικές μανούβρες όσο ποιό σιγά μπορούσα, και μετά που βγαίνω έξω την είδα να κάθετε στο μπαλκόνι, έκανα ότι δεν την είδα και κάτι έψαλε σιγά σιγά, τα μόνα που κατάλαβα είναι ότι είπε : αι στα κομάτια, κάθε μεσημέρι βρουμ και βρουμ, απ' όσο έχω καταλάβει, γιατί δεν έχει πει και ποτέ, μάλλον την ενοχλεί τα μεσημέρια, που κάνει η εξάτμιση (το καζανάκι βασικά) το γνωστό βρουμ. Απόφυγα να την κοιτάξω και να πω οτιδήποτε αλλά μου ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι, δεν ξέρω πόσο θα την αντέχω ακόμα, γιατί δεν είμαι και πολύ της υπομονής εγώ και δεν μου αρέσει να μου την λένε. Να πω ότι και άλλοι γείτονες διαμαρτύρονται να πάω να βάλω και άλλο καζανάκι, αλλά όχι μόνο για αυτή την παλαβή!!! και στο starlet τα ίδια μου έκανε! και τώρα το αμάκι κάνει λιγότερο θόρυβο, στο starlet με το μαμα μοτερ και ένα τελικό έκανε πολύ περισσότερο! καλά από το 2002 ακόμα δεν συνήθισε το βρουμ βρουμ αυτή???
Επίσης γείτονας μου είπε ότι τους διώχνει όλους μπροστά από το σπίτι της και σε ένα δικό του αμάξι του είχε ρίξει οξύ στο καπό!!! και μου είπε να μην το παρκάρω κοντά της. Τώρα τελευταία η γειτονιά μου έχει αλβανούς με αμάξια που μετακόμισαν εδώ και έχει και άλλα με παρόμοιο ήχο το γνωστό βρουμ και τα πάνε εκεί κοντά και μπορεί να νομίζει ότι το κάνω εγώ! δεν βγαίνει να δει. Επίσης σήμερα όταν ήρθα ήταν ήδη στο μπαλκόνι και ακουγόταν από κάπου δυνατή μουσική και μπασίδια! άρα το πρόβλημα της ποιό είναι??? εκτός αν είχε σαλτάρει με την μουσική από πριν.
Τώρα θέλω να βάλω turbo timer και το σκέφτομαι να δουλεύει μετά για λίγο στο ρελαντί, θα αρχίσει να ψάλει πάλι, το σκέφτομαι και να κάνω καμιά δουλειά στο αμάξι μη με δει και ψάλει! όχι τπτ άλλο, αλλά δεν έχω υπομονή να την ακούω και δεν ξέρω τι θα γίνει αν μου ξαναπεί τίποτα. Σορρυ που σας πρίζω αλλά είπα να πω τον πόνο μου. Αν νομίζουν οι admins ότι είναι καλύτερα να το μεταφέρουν σε άλλο topic, γιατί εδώ μάλλον δεν είναι η θέση του.
|