Θέμα: Ενυδρία...
Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 02-05-09, 12:00
Το avatar του χρήστη endurasKE-30
endurasKE-30 Offline:
Administrator

Περιοχή: Εκει που θελω να ειμαι!!!!
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 921
endurasKE-30 έχει φοβερή αύρα endurasKE-30 έχει φοβερή αύρα
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από tsaftsouf20V Εμφάνιση μηνυμάτων
Παιδια καλησπερα. Εχθες πηρα καινουργιο ενυδρειο 120lt. Ειναι μαρκας CAYMAN με κομπακτ φιλτρα BLUEWAVE-05. Φιλτρα σωματιδιων νερου διπλα κ φλτρο ανθρακα μαζι με κατι αλλα που δεν ειναι φιλτρα αλλα για τους μικροοργανισμους. Μου εδωσαν απο το μαγαζι να βαλω 2 χημικα τις TERA κ ενα για τις επομενες 15 μερες τις SERA. Σημερα πηγα κ πηρα 2 ψαρακια οπως μου ειπαν στο μαγαζι ωστε να αναπτυχθουν οι οργανισμοι που χρειζονται στο ενυδρειο. Τα εβαλα το μεσημερι κ ολα ηταν καλα. Ετρεχαν πανω κατω δεξια αριστερα μεχρι που κ τα ταισα κ φαγαν με τρελη ορεξη.οχι πολυ.ξαφνικα πριν μια ωρα ειδα στο ενα απο αυτα κατω απο την κοιλια του κατι σαν αντερακι. ξερει κανενας να μου πει τι σημαινει? οριστε κ φωτο. Απο ph νερου κ σκληροτητα δεν ξερω γιατι δεν εχω παρει τεστερ ακομα... Στο ενα μονο εγινε αλλα ακομα κ ετσι μια χαρα κινητικοτατο ειναι...
Φιλε μου καλοριζικο!
Μην ανυσηχεις.
Οπως θα εχεις ηδη καταλαβει ειναι οι ακαθαρσιες των ψαριων που βγαινουν απο εκει, κατι απολυτα φυσιολογικο.
Τον ανθρακα θα πρεπει να τον βγαλεις απο το φιλτρο αν βαλεις ζωντανα φυτα γιατι απορροφα ολα τα θρεπτικα για τα φυτα συστατικα!
Διοικητικό μέλος
Administrator Υποχθόνιων Επιχειρήσεων
http://img22.imageshack.us/img22/7020/followxr9ly1jn0vz1.gif

Απάντηση με παράθεση