Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ranger
Σήμερα περάσαμε πάρα πολύ καλά στη συνάντηση του παραρτήματος Πάτρας!!! δώσανε το παρόν καμιά δεκαριά corolla καθώς και 2-3 φίλοι με διάφορα άλλα!!!
Απίστευτο κέφι, πολύ διάθεση για πλάκα και πειράγματα και φυσικά πολύ κουβέντα γύρω από τα αυτοκίνητα!!!
εννοείται ότι ήταν και ο XAROS μαζί μας!!!!
πήραν το βάπτισμα του πυρός ο Γιώργος (corollakias1,6) και ο φίλος μου ο Νίκος με την Ε-15!!
Επίσης η έκπληξη της ημέρας ήταν η παρουσία του Μπάμπη (γνωστός mpresikos ή μπαμπρεσικος), που έρχεται ακούραστα από τον πύργο επειδή γουστάρει την παρέα μας!!! τον ευχαριστούμε πάρα πολύ γιαυτό και για μια ακόμα φορά θα υποσχεθώ οτι θα πάμε και εμείς στα δικά του λημέρια σύντομα!!!!!!!!
υπάρχουν και φωτογραφίες και ελπίζω να ανέβουν σύντομα!!!
|
Ο Χαρος σε συνοδευει παντου

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από corollakias1.6
Συνημμένο Αρχείο 23732 πολυ ωραια σημερα μαγκες..ηταν η πρωτη συναντηση που ειχα με μελη του club...στην επομενη μαγκες περιμενω αυτοκολλητο ε?
|
Καλως ηρθες στην παρεα!!!!!
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από corollapatra
Ναι, αλλά δεν είναι τυχαίο ότι τα μόνα αυτοκίνητα που φωτογραφήθηκαν μόνα τους (λόγω σπάνιας ομορφιάς) ήταν το δικό μου και η 15άρα του Νίκου, έτσι; Μπράβο Γιαννάκη αγόρι μου, ξέρεις να κρίνεις και να εκτιμάς το όμορφο θέαμα...
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από mpesikos
δεν ηθελα να το πω απ την αρχη αλλα με καλυψες απολυτα Μιχαλη!!!
θα έπρεπε να ντρεπονται οι παλιο διπρόσωποι που ουτε καν που το παραδεχοντε οτι με σαμποταρησαν..
Ντροπη τους 
|
Εισαι παληκαρι!!!!!!!!