Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 04-04-09, 18:26
Το avatar του χρήστη johnboy
johnboy Offline:
Πορωμένο Μέλος

Μοντέλο: corolla E11, avensis T22
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 282
johnboy είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Ρε παιδια δεν θελω να ερθω σε αντιπαραθεση με κανεναν, αλλα και εμεις ειχαμε καθηγητες παλουκια, που περνουσαν 10 ατομα στις 5-6 χιλιαδες ανα εξεταστικη αλλα και επιβιωσαμε και τελειωσαμε στην ωρα μας. και μεταπτυχιακα στην Ελλαδα κανουμε, που ειναι παλι παλουκια, οχι σαν καποια τις Αγγλιας που τα δινουν ετσι, και τα καταφεραμε. μαλιστα η εμπειρια μου δειχνει πως αν οχι οι καλοι βαθμοι, τουλαχιστον το 5 ειναι εφικτο με διαβασμα, χωρις να θελει υψηλη ευστροφια.
δεν ξερω τα αντικειμενα σας, αλλα τουλαχιστον αυτα ισχυουν στο οικονομικο της νοπε και την χρημ/κη και λογιστικη του παμακ που εχω προσωπικη εμπειρια.
δεν λεω πως ολοι πρεπει να τελειωνουν στην ωρα τους.
λεω πως δεν γινεται να υπαρχουν φοιτητες που για τον χ ψ λογο εχουν καθυστερησει πολυ, και τους δινεται παραταση 2ν ή +5 έτη ή οτι άλλο προβλεπεται και να διαμαρτυρονται. και κατι ακομη: τι λογικη συνεχεια μπορει να εχει ένας φοιτητης που τελειωνει ας πουμε σε περισσοτερα απο 2ν εξαμηνα , σε 2ν+1=8.5 έτη! έχει λογικη σειρα στο αντικειμενο του? μπορει να εκφερει αποψη? τελος, σαφως και θα υπαρχουν αδικημενοι σε καθε συστημα που εφαρμοζεται, αλλα αυτο ειναι αναποφευκτο. παντα η συζητηση δεν γινεται για το τι ειναι πιο δικαιο για τους περισσοτερους?? ολα αυτα τα λεω φιλικα και ειναι η προσωπικη μου αποψη, η οποια φυσικα μπορει να ειναι και λανθασμενη.
Απάντηση με παράθεση