Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 02-04-09, 08:02
pavlosTS Offline:
Κυριλέ Μέλος

Μοντέλο: Corolla TS pro-f/l
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 251
pavlosTS είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Κατά τη γνώμη μου δεν χρειάζεται να μπαίνετε σε τέτοιες συζητήσεις. Και ο λόγος είναι ότι η TS είναι από τα πιο παρεξηγημένα αυτοκίνητα που κυκλοφορούν. Η πραγματικότητα είναι κάπου στη μέση. Δεν είναι ούτε τόσο χάλια όσο περιγράφουν οι άλλοι ούτε ο φονιάς που νομίζουν κάποιοι άλλοι. Είναι ένα πολύ γρήγορο αμάξι με 0-100 κάτω από 8, που όμως με το ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ λάθος μπορεί να γίνει 9 και με 0-160 κάτω από 20. Αν τώρα κάποιοι θεωρούν ότι είναι αργό οκ, δεν έχω καμία διάθεση να τους πίσω. Είναι πολύ εύκολο να πέσεις σε οδηγό που δεν μπορεί να το πάει και τότε απλά δεν έχει καμία ελπίδα να σταθεί δίπλα σε πολλά θεωρητικά πιο αργά αμάξια. Το πιο καλό που διάβασα είναι ότι μαμά ibiza FR μας περνάει, αυτό είναι ανέκδοτο.

Το είχα πει και παλιότερα ότι πάντα σε φορουμς το TS είναι αυτό που βγαίνει τελευταίο. Και πάντα κανένας δεν το έχει οδηγήσει, ούτε έχει ανοίξει μαζί του, ούτε καν το έχει δει. Όλοι κάποιος τους είπε, κάπου άκουσαν και πάντα αναμασούν αυτά που λέγονται. Εγώ που στην παρέα έχουμε και TS και TypeR (το οποία χαίρει -και όχι άδικα- της κοινής αποδοχής όλων) ξέρω και έχω πει τι είναι η TS και πως στέκεται στον ανταγωνισμό. Και vts οδηγούσα παλία και ξέρω πως πάει.

Γνώμη μου μη δίνεται τόση σημασία σε όλα αυτά και μην προσπαθείτε να πείσετε ανθρώπους που δεν μιλούν με επιχειρήματα αλλά με υποθέσεις.
Απάντηση με παράθεση