Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #7  
Παλιά 22-03-09, 03:04
Το avatar του χρήστη harbov
harbov Offline:
 
Εγγραφή: 11-01-2009
Μοντέλο: Corolla G6 '99
Περιοχή: Πάτρα
Ηλικία: 38 male
Μηνύματα: 738
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 261
harbov είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Μη ξεχνας οτι αυτος εβγαλε το αθλημα απο την χρεωκοπια και του εδωσε το κυρος και τη λαμψη που εχει. Η formula ηταν ετοιμη για φουντο οπως κοντευει να γινει το WRC αλλα με καποιες στρατηγικες κινησεις τα καταφερε.
Βεβαια τον τελευταιο καιρο εχει κανει πολλα λαθη αλλα μην ξεχνας και αλλους που εμπλεκονται σε οτι εχει γινει οπως ο Mosley. Για μενα επρεπε να γινουν αλλαγες γιατι ειχε αρχισει να γινεται προβλεψιμο και βαρετο το αθλημα. Τα τελευταια χρονια ειδικα περυσι οι οδηγικες ικανοτητες πηγαν περιπατο οποιος φεροταν ανθρωπινα στο αμαξι εμενε πισω γιατι τα λαστιχα δεν ζεσταινονταν ποτε. Το αντιθετο με το οτι γινοταν πριν χρονια οταν δεν επιτρεποταν αλλαγη ελαστικων. Εχουν γινει λαθη τα τελευταια χρονια λογω ελλειψης ιδεων ας ελπισουμε οτι οι αλλαγες θα φερουν κατι καλυτερο και ας μην κραζουμε απο τωρα.
Προσωπικα δεν με ενδιαφερει καθολου ποσα χρηματα θα βγαλει παραπανω ο Ecclestone αρκει να δω ενα ανταγωνιστικο, θεαματικο πρωταθλημα.
Οσο για το νεο συστημα στεψης του πρωταθλητη δεν ξερω πως να το χαρακτηρισω. Επρεπε μεν να δωσουν ενα κινητρο στους οδηγους να κερδιζουν αγωνες και οχι μονο να τερματιζουν αλλα θα ηταν καλυτερα αυτο να γινοταν με ενα νεο συστημα βαθμολογησης που θα εδινε ενα μεγαλυτερο βαθμολογικο πλεονεκτημα στο νικητη (κατι σαν την προταση της Formula One Teams Association) και οχι με ενα συστημα αναδειξης πρωταθλητη απο τον αριθμο των νικων του.
Απάντηση με παράθεση