Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #6  
Παλιά 22-03-09, 00:18
Το avatar του χρήστη ranger
ranger Offline:
Administrator

 
Εγγραφή: 27-03-2005
Μοντέλο: E-12 Tsport facelift
Περιοχή: 'Ιλιον
Ηλικία: 43 male
Μηνύματα: 4.110
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 651
ranger θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος ranger θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Έχει γίνει χαμός με τις αλλαγές στους κανονισμούς στην F1. Αυτός ο Εκλεστόν είναι μεγάλο λαμόγιο και κοιτάει μόνο την τσέπη του. ειναι 78 χρόνων με το ενα πόδι στον τάφο και κοιτάει πως θα βγάλει περισσοτερα λεφτα χωρις να ενδιαφέρεται για την κρίση στις αυτοκινητοβιομηχανίες και τον αντίκτυπο που αυτό έχει στο άθλημα.

Αυτό το νέο σύστημα με τα μετάλλια για την ανάδειξη του παγκόσμιου πρωτάθλητη είναι μεγάλη βλακεία. Για όσους δεν ξέρουν η πρόταση του ήταν να γίνεται παγκόσμιος πρωταθλητής ο οδηγός που εχει τις περισσοτερες νίκες και όχι τους περισσότερους βαθμούς. Έτσι θα κανει τις οδηγούς να παλεύουν για τη νικη, αντι να κυνηγάνε τους σίγουρους βαθμούς.

Δημαδή σα να λέμε στο ποδόσφαιρο να μην παίρνει το πρωτάθλημα η ομάδα με τους περισσοτερους βαθμούς, αλλά αυτή που θα κάνει τις περισσοτερες νίκες! Αυτό το πράγμα δεν υπάρχει σε κανένα άθλημα που διεξάγεται με τη μορφή πρωταθλήματος και θα είναι μεγάλο λάθος να γινει στην F1. Βέβαια το θέλει αυτή η νυφίτσα ο Εκλεστόνε και γενικά αυτός είναι η αιτία για όλα τα δεινά του αθλήματος και όλα αυτά στο βωβο της εμπορικότητας και της τσέπης του (μην ξαχνάμε οτι ειναι ο άνθρωπος που κατέχει τα εμπορικά δικαιώματα της F1).

και μη χειρότερα δηλαδή....
__________________
COROLLA CLUB
Διοικητικό μέλος
Administrator Ειδικών Επιχειρήσεων


Κάντε τους δρόμους πιο ασφαλείς, είναι ευθύνη όλων μας...
Απάντηση με παράθεση