Δεν ξέρω γιατί τους υπερασπίζεστε τόσο, αλλά εγώ εχω μάθει με τα λεφτά μου Γ.......ω και την κυρα μου.
πλήρωσα ότι μου είπαν της μετρητοίς και απαιτώ να εχω ένα σωστό μηχάνημα.Αν εσένα δεν σε πειράζει που σου το κάνει καμιά φορά, έμενα με πειράζει που μου το κάνει συνέχεια.
Όταν το αγόρασα δεν μου είπαν ότι μπορεί να εχω κάποια προβλήματα, το πρόβαραν σαν πολύ καλό και αξιόπιστο.
Αυτό θέλω και εγώ να εχω. Γιατί μετά από 8 η 9 μίνες αν δεν δουλεύουν κάποια προγράμματα, η c.d, η dvd, η TV, τη θα πω δεν πειράζει τα 600 Euro, η θα ψάχνω τους Κινέζους.Εγώ αγόρασα μηχάνημα από επίσημο μαγαζί όχι από Κινέζους, με τους Κινέζους ας τα βρουν τα παΐδια Θωμάς-Νίκος, εγώ πρέπει να είμαι ικανοποιούμενος από το μαγαζί που το πήρα.!!! Όσο για κάρτες S.D. εχω τρεις και μάλιστα η δυο έχουν 23

(2GB SanDisk 50X) & 35

(2GB Kingston ULTRA III) αντίστοιχα.
Αν θες να μάθεις τους πρωτινά να πάω Λαμία αυθημερόν να το δουν, και δεν θα με πείραζε τα έξοδα και η κούραση.
Τα προβλήματα τα είδες, εσύ τα θα έκανες στη θέση μου.?
Σκέψου να πάρεις ένα κινητό τηλέφωνο και από την πρώτη μέρα σου έκανε κάτι ανάλογο( να θέλεις να βάλεις και να βγάλεις την κάρτα για να δουλέψει, και να σου βγάζει και άλλη οθόνη μέσα{μου το κάνει συνέχεια},δεν θα είχες την απαιτήσει να σου το ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΉΣΟΥΝ.?????
όσο για το VIDEO που ανέβασα, το ανέβασα για να δείξω την λειτουργικότητα του συστήματος, και δεν έθιξα το πρόβλημα που είχα. Και να ήταν Ο.Κ. στο video την δεύτερη μέρα που το πήρα(που δεν ήταν, πίστευα ότι δεν του έκανα κάποια ρυθμίσει) επιτρέπετε να βγάλει το μηχάνημα από την 5 η6 η10, μέρα πρόβλημα???.Και δεν θα δεχτώ από κανέναν ότι χάλασε από κακή χρήσει δίκια μου.
23 χρονιά με μηχανήματα ασχολούμαι χάριν στην δουλεία μου D.J. ούτε βελόνα(pikap) δεν εχω σπάσει.
Αρκετά σας κούρασα.(υοφφφφφφφ....!!!!)