Φιλε Κωστα, αν και τα εχουμε ξαναπει,θα επιμεινω! Το αμαξι ειναι κουκλι και αξιζει απιστευτα!! Τα οποια προβληματακια παρουσαστουν θα βρουμε τη λυση..
Οταν ημουν 18 ειχα την 30αρα του πατερα μου και παλευα να τον πεισω να την κρατησουμε... αλλα λογω διαφορων συγκυριων πλεον την εχουμε μονο στο χωριο.. πραγματικα θα ημουν πολυ χαρουμενος αν την ειχαμε ακομα!!
Πολυ περισσοτερο μαλιστα αν μου επαιρνε μια SR οταν ψαχναμε για αυτοκινητο.. αλλα ειδε οτι ηθελα να παρω παλι "παλιο" και ετσι μου πηρε την 11αρα.
Το παιζει δεν τρεχει τιποτα με την παλια Corolla (οτι δηλαδη δεν τον πειραζει και τοσο που την παραμελησαμε) αλλα ακομα και σημερα μετα απο 2,5 χρονια που εχει την Ε12 στην κατοχη του μερικες φορες παει να βαλει αλαρμ και πιανει το πλαστικο πανω απο το τιμονι. Η το αλλο! Σβηνει το αμαξι και παει να πατησει το (γ@μ@το, εμενα μου αρεσε ΠΑΡΑ πολυ) κουμπακι πανω απο το τιμονι... Ασε που καθε φορα που βλεπει Κε-30 ξερογλυφεται και καμμια φορα του ξεφευγει και λεει "κοιτα η Corollitsa.."..
Θα μου πεις γιατι στα λεω αυτα? Απλα ηθελα να στα πω! Δεν στο λεω για να σε πεισω, δεν εχω κανενα κερδος εξαλλου! Απλα αυτα τα αυτοκινητα (οχι μονο τα Corolla, αλλα και τα υπολοιπα της ηλικιας της) εχουν ψυχη και χαρακτηρα...