έναν φίλο με starlet ep82 μαμά τον είχαν γράψει επειδή έκανε θόρυβο, αλλά αυτός είχε τρύπια εξάτμιση και πολύ χοντρή σωλήνα με χειροποίητο τελικό! τελικά έβαλε την μαμα πάνω και το μέτρησε ξανά στο Ελληνικό και καθάρισε. Αμα με μετρούσαν όταν είχα ξηλώσει καταλήτη με χειροποίητη εξάτμιση και downpipe που εκανε σαν WRC σίγουρα θα έσπαγε το desibelometro! μια φορά παρκαρισμένος σκάνε κάτι άτομα με πολιτικά και μου δείχνουν ταυτότητες και ζητάνε να ελέγχουν το αμάξι, ήταν ασφαλίτες. Βλεπουν μοτερ και το i/c από πάνω και μου λένε καλά από πάνω έχει το ψυγείο??? LOL!!!!! τους είπα τι είναι και θέλανε να δούνε αν το έχω και δηλωμένο! καλά που το είχα βέβαια, και έτυχε να έχω μαζί μου ασύρματους PMR. Και μου λένε τι τα θες αυτά? τους λεω μιλάω με φιλους μου και λέει δεν πιστεύω να ακούς την αστυνομία ε? του λέω τι ειναι τα PMR και μου λέει είναι νόμιμο να τα έχεις? LOL!!!! μετά μου πήρε το ένα και άκουσε να δει αν πιάνω την αστυνομία και μου λέει καλά αυτό δεν πιάνει τπτ. Τελικά έφυγαν μετά και μου είπανε και ευχαριστούμε για την συνεργασία! LOL
|