Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ranger
ουτε αυτή είναι λύση ρε Χρήστο σχετική με το θέμα...
έχει αρχίσει να μου τι δίνει επειδή όποιος ψάχνει τρόπο να βελτιώσει την Ε-12 του, πάντα καταλήγουμε στην ατάκα "δώστη και πάρε ενα TS".
χαιρώ πολύ ρε παιδια, όλοι την ξέρουν αυτή τη δυνατότητα, αλλα όταν κάποιος λέει ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΣΩ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΜΟΥ ή ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΜΟΤΕΡ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΗΛΩΣΩ, δε λέει πουθενα οτι θέλει να το πουλήσει!!!
Πρέπει επιτέλους να καταλάβουμε ότι κάποιοι, για κάποιους λόγους, είναι δεμένοι και δεν θέλουν να αλλάξουν το αμάξι τους. Επίσης έχουμε υποχρέωση σαν club να έχουμε καποια τοπικ σχετικά με προτάσεις για τη βελτίωση της Ε-12 (γιατί μέχρι τώρα όλα αυτά τα θέματα καταλήγουν με τη φράση "πούλα το και πάρε TS"). ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ Ε-12.
παρακαλώ πολύ, είναι στοιχειώδες να μπορούμε να συνεννοούμαστε και να μην ξεφεύγουν όλα τα θέματα.
ας μπώ πάλι στο θέμα....
ποιός μπορεί να μου απαντήσει σχετικά με τη μετατροπή και τη δήλωση:
απο 3ZZ-FE (1600cc) σε 1ΖΖ-FE (1800cc) και
απο 3ZZ-FE (1600cc) σε 2ΖΖ-GE (1800cc) TSport....
|
Συμφωνώ απόλυτα με τον Βαγγέλη.Κι εγώ έχω βαρεθεί αυτή την "καραμέλα" "πούλα το και πάρε TS". Την λύση αυτή την ξέρει ο καθένας και δεν χρειάζεται να την ακούει και από άλλους.Εγώ γουστάρω και έχω την κ@υλα να χώσω ρε παιδί μου λεφτά στο δικό μου, που το έχω από καινούργιο και ξέρω τι είναι όχι σε κάποιο ξένο που δεν γνωρίζω τι έχει τραβήξει.
Αντε πια!!!!