Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 04-02-09, 00:42
Το avatar του χρήστη COROLLAKIAS MIXALHS
COROLLAKIAS MIXALHS Offline:

Μοντέλο: auris 1800cc υπ/κβ
Περιοχή: ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 291
COROLLAKIAS MIXALHS είναι ένας φάρος φωτός COROLLAKIAS MIXALHS είναι ένας φάρος φωτός COROLLAKIAS MIXALHS είναι ένας φάρος φωτός COROLLAKIAS MIXALHS είναι ένας φάρος φωτός COROLLAKIAS MIXALHS είναι ένας φάρος φωτός
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από geitonas Εμφάνιση μηνυμάτων
Πάντως με την ένδειξη "shift" (σε ειδοποιεί να αλλάξεις ταχύτητα, για να επιτύχεις την μεγαλύτερη οικονομία, περίπου στις 2χιλ στροφές) στα 40-50χλμ/ώρα τα πηγαίνεις με 4η και πας για 5η..
Εγώ αυτό που έχω καταλάβει, είναι οτί είναι ένα αυτοκινήτο το οποίο είναι σχεδιασμένο ωστέ να σου δίνει ικανοποιητικές αποδόσεις με την μεγαλύτερη οικονομία..
Επρεπε να το καταργησουν αυτο το ηληθιο πραγμα στο καινουριο auris!Στo μονο που χρησιμευει ειναι για να σου σπαει τα νευρα!Τελειως ΑΧΡΗΣΤΟ!

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από mediolanos Εμφάνιση μηνυμάτων
Και τελευταια ερωτηση, σαν παιδι της corolla θελω τρελα να παρω auris αλλα το budget μου δεν ξεπερναει τα 16.500 πιστευετε αξιζει να παρω την casual εκδοση.
Παρε το 1,4 auris την εκδοση trendy!Δεν θα βγει πανω απο 16500€!Ειναι η full extra εκδοση του 1,4!

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη corollapatra : 04-02-09 στις 10:06. Αιτία: Συγχώνευση posts...
Απάντηση με παράθεση