28-01-09, 14:40
|
 |
Moderator
|
|
Περιοχή:
Εξωτική Έδεσσα
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 5 φορές σε 5 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από corollapatra
Το θέμα αυτό το έχουμε ξανασυζητήσει, το έχουμε ψάξει εξονυχιστικά, την έχω πατήσει και εγώ ο ίδιος με την αγορά αυτής της θήκης που πλέον σκονίζεται στο ράφι. Τα συγκεκριμένα car dvd φτιάχνονται για την Corolla Ε12. Ουσιαστικά πρόκειται για αντίγραφο του μαμα Navigation του Corolla. Τα Corolla (του εξωτερικού κατά βάση) που ήταν εξοπλισμένα με το Navigation αυτό είχαν άλλους αεραγωγούς σε σχέση με αυτούς που έχουν τα μοντέλα με το απλό RadioCD όπως τα δικά μας. Σας παραπέμπω στο post του Edessaios από την άνοιξη του 2008 που παρουσιάζει το ανταλλακτικό αυτό με φωτογραφίες και κωδικούς ανταλλακτικού της ΤΟΥΟΤΑ.
http://www.corollaclub.com/forums/sh...&postcount=510
Και ο Edessaios, και ο electro και εγώ που έχουμε το car dvd SD-6800 της Skypine που είναι παρόμοιο με αυτό, έχουμε βάλει αυτούς τους αεραγωγούς. Η θήκη 2din που αναφέρετε παραπάνω κάνει για τα επώνυμα 2din συστήματα του εμπορίου που έχουν στάνταρ διαστάσεις. Τα car dvd που είναι φτιαγμένα μόνο για την Corolla Ε12 είναι μεγαλύτερα και δεν χωράνε να μπουν σε αυτή την θήκη.
Αυτά που σας λέω είναι τσεκαρισμένα και επιβεβαιωμένα. Προσέξτε μην την πατήσετε, με την έννοια ότι δεν υπολογίζετε το επιπρόσθετο αυτό κόστος...
|
Πολύ σωστός!!!!!
HONDA VFR 800Vtec ABS '05
|