Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 26-01-09, 09:45
Το avatar του χρήστη Stetas
Stetas Offline:
Moderator

Μοντέλο: Corolla E111L HB G6
Περιοχή: Πάτρα
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 410
Stetas θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος Stetas θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Ειναι Δευτέρα πρωι εχω ρεπο πινω καφέ και διαβάζω το ποστ του κόμη...
Φαίνεται σαν να περνάει μέσα απο τις γραμμές του όλη η παιδική μου ηλικία μπροστά στα μάτια μου, το '80 γεννηθείς σε ενα προάστειο της Πατρας με χωράφια γυρω απο το σπίτι, αυλή καμμιά 200 τμ. δεν θα ξεχάσω ποτέ τα αυτοσχέδια παιχνιδια που κατασκέυαζα για να περνώ την ώρα μου με τον αδερφό μου, το πρώτο αμάξι με καλάμι για σκελετο μια κουλούρα σύρμα για τιμόνι και δυο συρμάτινες ρόδες στο κάτω μέρος το κρατούσα και γυρισζα γυρω γυρω στην αυλή και νόμιζα οτι ηδηγούσα αμάξι...
Μπάλα στο δρόμο με μοναδικό αντίπαλο τον τοίχο του γείτονα, BMX με κόντρα στην ρόδα οταν εκανες πισω πεταλι φρενάριζε, απίστευτες κολλιές.
κουτάκι κοκακολας στην ρόδα να κάνει θόρυβο λες κ έιχε κινητήρα και καμμιά φορά την σαγιονάρα στο μπροστινό λάστιχο μέχρι που τρυπούσε και μας κυνήγαγε η μάνα. Δυο τούβλα και μια τάβλα για να κάνουμε πέταγμα σαν τους Ντιούκς...στον χαλικόδρομο αμέτρητες τούμπες και διαρκώς ματωμένα γόνατα και αγκώνες,δεν μασάγαμε τίποτα και το βράδυ ραντεβού με τους φακούς και τα αεροβόλα για τσιροπούλια που κούρνιαζαν στα δέντρα στα γύρω χωράφια.
Τηλεόραση?? Δεν υπήρχε παρά μόνο ασπρόμαυρη και απο κανάλια μέχρι το '93 που ηρθαν στην Πάτρα Mega Ant1 μονο ΕΤ1 Ετ2 περιμένοντας μπροστα στο γυαλί πότε θα φύγει το ασπρόμαυρο ρολοί για να αρχίσει το πρόγραμμα. '93 χρυση χρονιά πιάσαμε Mega & ANT1 χρυσή εποχή, εποχή του Mαγκάιβερ του Καμπαμαρού του Τζουμαρού και τον Θαντερκατς...
Μεγαλώνοντας το πρώτο παπί που με κόπο δυο καλοκαιριών δουλειάς είχα αγοράσει Yamaha Townmate 80cc, πρέπει να προσπαθούσα για κανα δυο χρόνια να ξεζουμίσω απο το μοτεράκι μέχρι και τον τελευταίο ίππο αλλάζοντας απο εκκεντροφόρο μέχρι κυλινδροπίστονο κτλ κτλ μέχρι που δεν αντεξε αλλο και το μοτεράκι πήρε τη θέση του στο πρώτο αυτοσχέδιο κάρτ φτιαγμένο δια χειρός μου με σωλήνες και αμέτρητα ηλεκτρόδια ηλεκτροκόλλησης , και το βράδυ κορόμπηλο τα μάτια απο την ηλεκτροκόλληση...
Αμέτρητα σβουρίδια αμέτρητες τούμπες και χτυπήματα ευτυχώς κανένα κάταγμα όμως, μερικά σημάδια υπάρχουν ακόμα σχεδόν μετά απο 30 χρόνια υπάρχουν για να θυμίζουν την δραστήρια και ανέμελη παιδική μου ηλικία...
Σόρυ για το μεγάλο πόστ, ο KOMIS φταίει...

Corollaclub
Πάτρα
Απάντηση με παράθεση