Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 23-01-09, 13:40
Το avatar του χρήστη firebone
firebone Offline:

Μοντέλο: Ε12 1.8
Περιοχή: athenz city
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 269
firebone είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από toyota mania Εμφάνιση μηνυμάτων
Πανο, μην ξαναρχισουμε παλι με τους ερμους τους κατασκαυαστες.Αυτοι εχουν εναν στοχο και προσπαθουν να τον φτασουν με το μικροτερο δυνατο κοστος.Ακομα και το λεπτο του ευρω, στα εκατομυρια αυτοκινητα, μετραει αφανταστα.
Γιατι ενα type-r με ολοκληρη εξατμιση-φιλτρο προγραμμα παει 240 αλογα απο Ελληνικα χερια.Οι Ιαπωνες δεν ξερανε να το φταιξουνε.Γιατι στριβει καλυτερα με μια after market και ρυθμισεις.Γιατι φρεναρει καλυτερα για τον ιδιο λογο.
Γιατι ολοi ψαχνομαστε για βελτιωσεις;
Τι δεν εκανε καλα ο κατασκευαστης;
O κατασκευαστης εκανε πολυ απλα, την χρυση τομη των πραγματων για το δεδομενο κοστος.Ουτε δεκαρα παραπανω.
Χαρακτηριστικο παραδειγμα στο δικο μου αυτοκινητο, που εχει επενδυση απομιμισης ξυλου.Ε λοιπον ο δεξιος αεραγωγος δεν εχει.Οταν απευθυνθηκα μου ειπανε οτι ετσι ερχεται εργοστασιακα.Απο καθε αυτοκινητο να γλυτωνουν εναν αεραγωγο, σκεφτειται ποσα σετ φτιαχνουν.Καθε 5 αυτοκινητα κερδιζουν ενα.

240 αλογα με Φ.π.Ε.το type r.. συνεχισε να μασας.

Πανο (peter iwannou), μπορεις να μου δωσεις μια εξηγηση για τα ακουλουθα: φιλος απο το club εβαλε αυτα τα περιβοητα μαγνητακια, σε αρκετα γεμισματα του ντεποζιτου ειδε μειωση καταναλωσης γυρω στο 1λιτρο, και απ οτι μου ειπε δε το πηγαινε συντηρητικα αλλα το εσκιζε πιο πολυ για να δει τι γινεται. επισης ειπε πως ειδε μια καλυτερη αποκριση στο γκαζι, ισως αυτο και να ταν ιδεα του δε ξερω, επισης με το που αναβει τη μηχανη και ειναι στο ρελαντι δεν ακουγεται καθολου το μοτερ σε σχεση με πριν(ξερεις εννοω τον μικρο θορυβο που κανουν ολες οι 12αρες.). δε λεω πως τα μαγνητακια ή ο καθε ιονιστης κανει θαυματα, αλλα πως τα εξηγεις εσυ ολα αυτα???? αν θελει να μας το επιβεβαιωσει και ο ιδιος.

Απάντηση με παράθεση