http://www.corollaclub.com/forums/sh...t=14095&page=4
εδώ μπορείτε να δείτε το δικό μου, δυστυχώς δεν έχω πολύ κοντινή φωτο, μου το είχε κάνει δώρο ένα φιλαράκι, παλιότερα είχα ενα ψηφιακό, το οποίο ήτανε και θερμόμετρο και το είχα ψηλα και με πολύ ζέστη... έλιωσε!!! και από τότε καπουτ. Αυτό που έχω τώρα είναι της Progauges και συνδέεται όπως και το barometro σε control panel 7 χρωμάτων. Τώρα δεν βγαίνει πλέον. Η τιμή του τότε που είχα ρωτήσει ήταν 115 ευρώ!!! (χωρίς το control panel) από το
www.cartoys.gr τώρα έχει και άλλες μάρκες αν θέλετε ρωτάτε. Προσωπικά μου φαίνεται πάρα πολύ χρήσιμο, καθώς βλέπουμε αν έχουμε πρόβλημα με δυναμό, με την μπαταρία, πόσο μας ρίχνει την τάση η μίζα όταν βάζουμε μπρος, τις διαφορές τάσης Χειμώνα με Καλοκαίρι και φυσικά αν είναι σωστή η τάση του ιμάντα του δυναμό, πράγμα σημαντικό για την σωστή φόρτιση της μπαταρίας μας. Όταν τα έφτυσε η μπαταρία είδα 9 volts! Αν βάλετε προσοχή στην σύνδεση να μην μένει συνέχεια υπο τάση! να δώσετε ρεύμα από το ACC της κλειδαριάς, ώστε να δουλεύει μόνο όταν γυρνάμε το κλειδί στο ACC.