Σημερα το μεσημερακι πηρα το αυτοκινητο για καποια δουλεια. Μου βγηκε η πιστη στο να βαλω τις ταχυτητες το πρωτο 5 λεπτο! Σχεδον δεν εμπαιναν με τιποτα. Σκεφθηκα μηπως και οι βαλβολινες ειναι παχυρευστες (μεχριν να ζεσταθουν)και γι' αυτο η δυσκολια. Μετα το 5 λεπτο-10λεπτο, οι ταχυτητες εμπαιναν λουκουμι, σαν μην υπηρχε το προηγουμενο προβλημα. Μπηκα στην εθνικη (Κορινθος-Ισθμος) και το ανοιξα. Εχοντας 4η στις 3000στρ αρχισα να ανεβαζω στροφες και στις 4500 πηγα να βαλω 5η ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΜΠΑΙΝΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!(δεν ηθελα να την βαλω με το ζορι). Εχοντας πλεον νεκρα, πηγα να βαλω 4η ΤΙΠΟΤΑ! Πηγαινοντας με νεκρα, πηγα στην ακρη και ενω ειχαν πεσει οι στροφες, δοκιμασα και μπηκε η 5η και μετα 4η, ολα μια χαρα. Γυριζοντας τωρα (Ισθμος-Κορινθο), δοκιμαστικα και μονο παλι ανεβασα στροφες και παλι στις 4000-4500 πηγα να κανω αλλαγη απο 4η προς 5η και παλι ΔΕΝ ΕΜΠΑΙΝΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ! Και μια απο τα ιδια. Οταν επεσαν οι στροφες εμπαιναν λουκουμι. Πρωτη φορα μου το κανει!
Αυριο θα παω στο μηχανικο και εκτος του οτι θα του αναφερω το αωτερω προβλημα, θα βαλω και τον δικο μου εγκεφαλο για να δω πως θα παει στο δρομο (δεν τον εχω δοκιμασει, θα προλαβω ή θα μεινω απο σασμαν και θα κανω παλι βολτα με τον γερανο?)
|