είμαι μόνος σήμερα το πρωί κατά τις 10 σε φανάρι δίπλα δίπλα με ένα clio 1.4 αυτό με τα 98πς το προηούμενο μοντέλο.
Φεύγω λίγο δυνατά (όχι κομμάτια) στο πράσινο, βλέπω τη μούρη του με την άκρη του ματιού μου αριστερά.
Λέω νάτος ονειρευόταν κόντρες αυτός πρωτοχρονιάτικα...
πατάω δυνατά τη δευτέρα όλα μέσα να ξεμπουκώσει το κορολλάκι (μια και με τη γυναίκα μέσα που είναι και έγγυος τρώω καθημερινά απ'όλων των ειδών τα τροχοφόρα, κολόνες για πλάκα! )
δευτέρα τελειωμένη είμαι μπροστά, τρίτη τελειωμένη του έχω ήδη ανοίξει, στην τετάρτη μου σταμάτησε το πάτημα... κρυωμένος μου φάνηκε (τον έφτιαξα).
στο γυρισμό ενώ είμαι δεξιά στη μαραθώνος και πάω με 50 είναι δίπλα μου ένα σαξό και ενώ μπορεί να φύγει μπροστά, πάει μια μπροστά μία πίσω και με προκαλεί!
(πρέπει να έχω πολύ ψαρωτική καρόταα...αλλιώς δεν εξηγείται)
κοιτάω με την άκρη του ματιού μου και βλέπω οτι είναι απ' αυτά που γράφουν 120πς στην πόρτα και συνήθως είναι άλλα 40-50! αλλά και μαμά να ήταν...
Τι λε ρε καραμήτρο λέω από μέσα μου, ήπιες κανά τσάι πρωί πρωί και ψάχνεις για κορόιδα τώρα; αλλά για να τον τσιτώσω, κατεβάζω μια δευτέρα και πατάω λίγο έτσι να του ξεκολλήσω λίγο πριν καταλάβει και πατάω φρένο στο καπάκι ξανά στα 50.
Ο τύπος πρέπει να τσιτώθηκε πολύ γιατί εξαφανίστηκε!! καλός! γέλασα πάντως.
|