Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 27-12-08, 18:09
Το avatar του χρήστη diafanh-psyxh
diafanh-psyxh Offline:
Administrator

Περιοχή: αθηνα
Ευχαρίστησε: 5
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 769
diafanh-psyxh είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
συγνώμη φίλε μου αλλά όλα αυτά που λες τι σκοπό έχουν?
μιλάς για φακέλωμα.να ανατρέξω καμια 40αρια και χρόνια πίσω όταν η αστυνομία με τα λιγοστά μέσα που είχε ήξερε τι καπνό φουμάρει ο καθένας μας.
στη σημερινή κοινωνία νομίζεις ότι δεν είμαστε πάλι φακελωμένοι?κάνε μια βόλτα από τα ΚΕΠ και βγάλε ότι χαρτί θέλεις με την ταυτότητά σου.τα πάντα υπάρχουν και είναι γνωστά.
είπες επίσης ότι το μικροτσιπ αυτο θα έχει τα πάντα γραμμένα για το ατομό μας.οταν μια εταιρία βάλει το αντίστοιχο μηχάνημα για να διαβάζει το τσιπ αυτο και να ξέρει ποτε μπήκες πότε βγήκες δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί κάποια δικλίδα ασφαλείας ώστε το κομπιούτερ της εταιρίας να διαβάζει μόνο τα στοιχεία που είναι απολύτος απαραίτητα?πχ ονοματεπώνυμο.
εμένα προσωπικά αυτό που με απασχολεί σε όσα γράφεις είναι ότι ο κάθε ζωντανός οργανισμός θα δέχετε μία ακόμη επιπλέον ακτινοβολία αλλά και το ενδεχόμενο μόλυνσης μας από το σπάσιμο της μπαταριας που προανέφερες.όλα τα υπόλοιπα προς το παρόν δεν με απασχολούν.και αν το πάρουμε από την πλευρά της θρησκείας το τσιπάκι θα σε εμποδίσει στο να πας στον παράδεισο ή οι πράξεις σου?

tsaftsouf20V τι σοκαριστικό εγώ άρχισα και φοβάμαι και θα παω στη μαμα μου να με πάρει αγκαλίτσα.συγνώμη κιόλας αλλά το παραπάνω κείμενο δεν με σόκαρε καθόλου.έλεος.σιγά μην κάτσω να ακούσω ότι βγαίνει και λέει ο καθένας μας.barcode,φακελωμα κλπ.παραμύθια της καλημας.ο πλανήτης όλος πιστεύω έχει σοβαρότερα προβλήματα να ασχοληθεί.

και για να μην παρεξηγηθώ πιστεύω αυτό που πιστεύω αλλά το πιστεύω για την πάρτη μου και όχι για τους άλλους.για την πάρτη μου και μόνο και αν έρθει η ώρα που θα αναγκαστώ να βάλω το τσιπάκι που αναφέρετε και στη συνέχεια τα κακαρώσω ε δεν νομίζω αυτός ο ΚΥΡΙΟΣ εκεί πάνω να μην ξέρει αν ήμουν σωστός ή όχι.

www.eseepa.gr

Ανενεργός Λογαριασμός Μέλους

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη diafanh-psyxh : 27-12-08 στις 18:15.
Απάντηση με παράθεση