Εμένα η γνώμη μου για τις λάμπες xenon είναι αρνητική! όσα αμάξια έχω δει και έρχονται προς εμένα ακόμα και σε ευθείο δρόμο με στραβώνουν και πάντα τους βριζω (από μέσα μου). Δεν είναι ανάγκη για να βλεπει αυτός καλύτερα να στραβώνει τους άλλους! και δεν καταλαβαίνω πως γίνεται μερικοί (όχι από εδώ μέσα) να λένε ότι δεν στραβώνουν! εμένα προσωπικά με ενοχλούν τρομέρα! δεν σημαίνει οτι επειδή δεν παίζω γενικά τα φώτα δεν με στραβώνουν, απλά βαριέμε να το κάνω, σε μερικά τσιπ όμως που είναι ψηλά και με στραβώνουν περισσότερο τους ανοιγω τα μεγάλα φώτα στην μάπα, γιαυτό και δεν βάζω, έχω απλές λάμπες με ποιό λευκό φως. Εγώ ΚΤΕΟ περνάω προς το τέλος Ιανουαρίου και έχω πρόβλημα με φυμε μιάς και έχει αλλάξει ο παλιος νόμος. Πρέπει να αλλάξω τις ζελατίνες στα πλαινά τζάμια οδηγού-συνοδηγού μιάς και έχω titanium σε όλα εκτός το μπροστινό της Loumar. Μίλησα μαζί τους και δεν έχουν ακόμα την επιτρεπόμενη ζελατίνα για διαπερατότητα φωτός 70% που λέει η νομοθεσία και πρέπει να περιμένω τις αρχές του χρόνου για να τα αλλάξω και να μου βγάλουν πιστοποίηση. Να πω ότι στα πίσω επιβατών και μπαπριζ από την στιγμή που το όχημα φέρει πλευρικούς καθρέπτες δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Ούτε και απο φυμε λωρίδα στο μπροστινό παμπριζ.
|