Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από DaveMustaine13
Αφηστε ρε την ειρωνια! Απλως καποιοι εδω μεσα δεν θεωρουν τα Ευρωπαικα αμαξια τοσο για "πεταμα" οπως καποιοι αλλοι. Ποιος εχει δικιο και ποιος αδικο ? Κανεις και κανεις! Απλο ειναι..ο καθενας με την γνωμη του! Δεν ειναι κακο να λες την γνωμη σου..κακο ειναι να την λες με τετοιο τροπο ετσι ωστε να προσπαθεις να επηρεασεις αρνητικα η θετικα τους αλλους..
|
Εμενα με εκνευριζει οτι ειμαστε σε σαιτ ΤΟΥΟΤΑ και κραζουν τα ΤΟΥΟΤΑ.Να το εβλεπα σε σαιτ της ΟΠΕΛ θα ελεγα ειναι λογικο και για αυτο εχουν αλλωστε ΟΠΕΛ...αλλα εδω μεσα με πειραζει...Για καποιους ειναι καλυτερα τα ευρωπαικα για εμενα ειναι τα ιαπωνικα για αλλους τα ιταλικα για αλλους γαλλικα..ενας φιλος μου λεει οτι η αλφα 33 που εχει ειναι καλυτερη σε ολα απο το αβενσις μου και οτι η αλφα ειναι καλυτερη απο την ΤΟΥΟΤΑ...γνωμη του ειναι και ειναι δεκτη ο καθενας λεει την γνωμ του.Απλα εγω δεν θα εμπαινα στο σαιτ της αλφα να πω "αμαξια ειναι αυτα???"Εμενα προσωπικα που ειδα το αβενσις μου αρεσε παρα πολυ!!!για αλλους εινα ιασχημο και αδιαφορο αλλα εμενα δεν με απασχολει γιατι εμενα μου αρεσει.