Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 11-12-08, 00:46
Το avatar του χρήστη KOMIS
KOMIS Offline:
Κυριλέ Μέλος

Περιοχή: ΑΘΗΝΑ
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 251
KOMIS είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
o tsi πηρε βραβειο????μα καλα κανενα χριστιανο δεν ρωτησαν???....

Ενας γνωστος μου αγορασε το Golf GT.Στις 4000χλμ εβγαζε λευκο καπνο απο την εξατμιση(δηλαδη εκαιγε λαδια).Μετα απο πολυ ταλαιπωρια με τις αντιπροσωπειες και αφου προσπαθησαν να τον πεισουν οτι ηταν φυσιολογικο και δεν τα καταφεραν του αλλαξαν μοτερ μεσα στην εγγυηση και το νεο μοτερ παλι εκαιγε λαδια...Πολλα λαδια...Ενας αλλος φιλος με Tsi μετα απο 40 χλμ σκισιματος οταν σταματησε ακουσε την τουρμπινα-κομπρεσσορα να κανουν εντονο θορυβο στο ρελαντι...Αποτελεσμα να παει στο συνεργειο και να αλλαξει κομπρεσσορα...

εγω παντως αναγκαστηκα και αλλαξα μοτερ σε γκολφ του 2002 μοντελο γιατι συμπεριφεροταν σαν διχρονο !!!! αυτο βεβαια μετα απο πολλους καβγαδες και ψυχικη κοπωση.φυσικα οι πρωτες αντιδρασεις του αντιπροσωπου ηταν οτι ειμαι τρελλος και το βραδυ βαζω καλαμακι στο μοτερ και πινω λιγουλακι ετσι για να ξεδιψασω για αυτο και μου σφραγισαν το μοτερ για 1000 χλμ για να βεβαιωθουν οτι τα πραγματα ειναι οπως τους τα ελεγα. φυσικα το αλλαξαν στο τελος ολο το μοτερ και εγω το πουλησα το αμαξι μετα γιατι δεν ηθελα ουτε να το βλεπω μετα απο οσα ειχα τραβηξει. η ιστορια κρατησε 1 χρονο περιπου.
αυτα ειχα να καταθεσω απο την δικη μου εμπειρια απο γκολφ.
φυσικα ειχα και αλλα πολλα προβληματα αλλα το μοτερ ηταν το πιο σημαντικο.
ακομα τα ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ και ανατριχιαζω με αυτα που περασα.....

Αν καταλήξεις στο Golf, πάρε μαζί και 2 με 3 κιβώτια λαδάκι να τα έχεις σπίτι και να βάζεις όποτε πέφτει η στάθμη λαδιού και πάρε και μερικά μπουκαλάκια motorcote ( έχουν τρελαθεί να το αγοράζουν οι αντιπροσωπείες VW και AUDI και το βάζουν σε όλα τα τύπου FSi και TSi μπας και σταματήσουν την υπερβολική κατανάλωση λαδιού). Η απλά συμβιβάσου με την ιδέα ότι αγοράζεις αυτοκίνητο με κάτι σαν δίχρονο μοτέρ σαν τα σκουτεράκια δηλαδή που καίνε βενζίνη και λάδι μαζί ..το έχουν μάθει και τα βενζινάδικα και μόλις πάνε για φουλάρισμα τους τσεκάρουν και τα λάδια μήπως θέλουν συμπλήρωμα....

τρομερος κινητηρας..........για πολλα βραβεια μιλαμε......