Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 02-12-08, 19:00
Το avatar του χρήστη electro
electro Offline:

Μοντέλο: Corolla E12 SOL, 2003
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 413
electro θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από corollapatra Εμφάνιση μηνυμάτων
Σόρρυ για την αργοπορεία αλλά δεν είχα net για κάποιες μέρες...

Αν και από ότι κατάλαβα έχεις ήδη τελειώσει με την εγκατάσταση, θυμάμαι ότι ήταν δύο τα καλώδια που συνδέεις στην γείωση για να δουλεύει η TV, το ένα ήταν το Parking, το άλλο δεν θυμάμαι...

Θέλει απλά καλή τακτοποίηση των καλωδίων για να μπει καλά και χωρίς μεγάλη δυσκολία. Ναι, όντως δεν μπαίνεις στο μενού του dvd και της sd card και λογικό το βρίσκω αφού δεν έχει τίποτα να σου δείξει. Το ίδιο θα γινόταν εάν δεν είχες gps box...

Το ανεμιστηράκι δουλεύει συνέχεια, όντως...

Εγώ έκανα το εξής με τους αεραγωγούς: Κούμπωνα πρώτα τους αεραγωγούς στο 6800 και μετά το έβαζα στην θέση του. Δηλαδή έσπρωχνα προς τα μέσα μαζί 6800 και αεραγωγούς. Με αυτόν τον τρόπο έμπαινε ακριβώς στην θέση που πρέπει το 6800. Διαφορετικά, εάν βίδωνα πρώτα το 6800 και δεν είχε μπει καλά, μετά δεν έμπαιναν σωστά οι αεραγωγοί.

Ναι αναβοσβήνει και σε εμένα.

1) Όχι δεν έχω δει κάτι τέτοιο εγώ...
2) Ναι...
3) Δε νομίζω, και ναι το ανεμιστηράκι δουλεύει συνέχεια, ουσιαστικά το ακούς λίγο μόνο όταν είναι σβηστό το αμάξι...
4) Ποτέ δεν μου το έχει κάνει εμένα...
5) Δεν το έχω παρατηρήσει αλλά μάλλον θα ήταν μονοφωνικός ο ήχος της διαφήμισης.

Ανδρεα , ευαριστω πολυ για τις απαντησεις!!!! Αλλα δεν ειπες τιποτα για την εκπληξουλα που εβαλα.....

Εχουν αρχισει οι τροποποιησεις. Συντομα θα σας εχω νεα!!!!

http://www.corollaclub.com/forums/showthread.php?t=20389