Σόρρυ για την αργοπορεία αλλά δεν είχα net για κάποιες μέρες...
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από electro
Να ρωτησω κατι εκτος απο το παραπανω: To Parking καλωδιο γειωνω , για να παιζει η οθονη , σωστα? Το Braking , τι το κανω? Τιποτα?
|
Αν και από ότι κατάλαβα έχεις ήδη τελειώσει με την εγκατάσταση, θυμάμαι ότι ήταν δύο τα καλώδια που συνδέεις στην γείωση για να δουλεύει η TV, το ένα ήταν το Parking, το άλλο δεν θυμάμαι...
Παράθεση:
Το εβαλα το μηχανημα....... Καταρχην Ανδρεα και Πετρο , θελω να μου πειτε , εαν το σπρωξατε πολυ για να μπει , λογω των καλωδιων που εχει? Το εσπρωχνα , το εσπρωχνα τελικα το εβαλα , αλλα οταν πηγα να βαλω τους αεραγωγους , διαπιστωσα οτι ηταν λιγο προς τα κατω. Πηγα να κανω την κινηση , αλλα δεν τα καταφερα , λογω του οτι νυχτωσε [...]
[...] Διαπιστωσα με μεγαλη εκπληξη , οτι εαν δεν εχεις dvd ή καρτα μνημης μεσα στο 6800 , δεν πηγαινει σε αυτα τα μενου.
Επισης , το ανεμηστηρακι που εχει απο πισω , δουλεει συνεχεια? Ευτηχως που οταν βαζεις μπορστα τον κινητηρα δεν ακουγεται πλεον....
|
Θέλει απλά καλή τακτοποίηση των καλωδίων για να μπει καλά και χωρίς μεγάλη δυσκολία. Ναι, όντως δεν μπαίνεις στο μενού του dvd και της sd card και λογικό το βρίσκω αφού δεν έχει τίποτα να σου δείξει. Το ίδιο θα γινόταν εάν δεν είχες gps box...
Το ανεμιστηράκι δουλεύει συνέχεια, όντως...
Εγώ έκανα το εξής με τους αεραγωγούς: Κούμπωνα πρώτα τους αεραγωγούς στο 6800 και μετά το έβαζα στην θέση του. Δηλαδή έσπρωχνα προς τα μέσα μαζί 6800 και αεραγωγούς. Με αυτόν τον τρόπο έμπαινε ακριβώς στην θέση που πρέπει το 6800. Διαφορετικά, εάν βίδωνα πρώτα το 6800 και δεν είχε μπει καλά, μετά δεν έμπαιναν σωστά οι αεραγωγοί.
Παράθεση:
ΥΓ: @ Ανδρεα και Πετρο. Στο Gps Box το λαμπακι(power) αναβοσβηνει συνεχως. Το ιδιο κανει και σε εσας?
|
Ναι αναβοσβήνει και σε εμένα.
Παράθεση:
Λοιπον εχω εχω αλλα :
1) Πετρο και Ανδρεα. Να πω οτι τους αεραγωγους του εβαλα τελεια. Ομως διαπιστωσα οτι αφηνει λιγο κενο μεταξυ της κονσολας του A/C και των αεραγωγων. Αφηνει και εσας? Δεν φαινεται απο την θεση οδηγου-συνοδηγου , αλλα αμα σκυψω λιγο , βλεπω τις βιδες......
2) Ανδρεα το gps box οταν λειτουργει αναβοσβηνει το κοκκινο λαμπακι του?
3) Πισω απο το συστημα , εντυσα τα καλωδια με αρμαφλεξ , οσο μπορουσα για να τους τριγμους. Αυτο το πργαμα ειδα οτι εχει ανεμισηρακι. Μηπως απο την ζεστη λιωσει αυτο το πραγμα και γινει κ@@@ς?????
4) Ισως να ειναι τυχαιο αυτο που θα πω. Ειχα το destinator και του εκανα δοκιμες. Ξαφνικα γυρναω λιγο στο ραδιο και βλεπω στην οθονη , να κανεις καπως σαν τερμουλο. Γυρναω στο gps , ολα καλα. Ξαναγυρναω στο ραδιο , παλι τα ιδια. Το σβηνω , το ανοιγω , ολα καλα δεν μου το ξαναεκανε.....
5) Διαπιστωσα το εξης στο ραδιο (στην αρχη νομιζα οτι εχει προβλημα). Οταν ο συγκεκριμενο σταθμος που ακουω , εβαζε διαφημισεις , το ακουγοτανε μονο απο τα ηχει του συνοδηγου. Οταν εβαζε τραγουδια , ολα κανονικα. Μηπως στις διαφημισεις ο ηχος εροταν μονοφωνικος ή ειναι κατι αλλο?
|
1) Όχι δεν έχω δει κάτι τέτοιο εγώ...
2) Ναι...
3) Δε νομίζω, και ναι το ανεμιστηράκι δουλεύει συνέχεια, ουσιαστικά το ακούς λίγο μόνο όταν είναι σβηστό το αμάξι...
4) Ποτέ δεν μου το έχει κάνει εμένα...
5) Δεν το έχω παρατηρήσει αλλά μάλλον θα ήταν μονοφωνικός ο ήχος της διαφήμισης.