Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 02-12-08, 14:44
Το avatar του χρήστη electro
electro Offline:

Μοντέλο: Corolla E12 SOL, 2003
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 413
electro θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από panagio_ts Εμφάνιση μηνυμάτων
Καλησπέρα παιδιά,

Διάβασα αναλυτικά το θέμα αλλά είναι τόσο μεγάλο που τελικά έχασα την μπάλα.
Με ενδιαφέρει πολύ η περίπτωση SD6800 και γιατί όχι και με το gps box.
Μπορεί κάποιος να με διαφωτίσει λίγο για το πόσο θα μου κοστίσει τελικά (σκέφτομαι να μου το φέρει ο Άγιος Βασίλης) και πώς θα κοντακτάρω τον Pavel για την παραγγελία?

Ευχαριστώ,
Παναγιώτης
Παναγιωτη , καλησπερα. Αγοραζοντας το SD6800 , θα κανεις την καλυτερη επιλογη που θα μπορουσες να κανεις και οπτικα και λειτουργηκα. Ο πωλητης ειναι πολυ καλος και δεν θα εχεις προβλημα. Θα πληρωσεις λιγο παραπανω , αλλα θα τα αξιζει!!!! Για περιμενε ομως λιγο , γιατι κατι υπαρχει , να δουμε πως θα εξελιχθει και θα σε ξαναενημερωσουμε! Εν αναμονη(οχι πολυ ισως 1-2 μερες)!

Λοιπον εχω εχω αλλα :

1) Πετρο και Ανδρεα. Να πω οτι τους αεραγωγους του εβαλα τελεια. Ομως διαπιστωσα οτι αφηνει λιγο κενο μεταξυ της κονσολας του A/C και των αεραγωγων. Αφηνει και εσας? Δεν φαινεται απο την θεση οδηγου-συνοδηγου , αλλα αμα σκυψω λιγο , βλεπω τις βιδες......

2) Ανδρεα το gps box οταν λειτουργει αναβοσβηνει το κοκκινο λαμπακι του?

3) Πισω απο το συστημα , εντυσα τα καλωδια με αρμαφλεξ , οσο μπορουσα για να τους τριγμους. Αυτο το πργαμα ειδα οτι εχει ανεμισηρακι. Μηπως απο την ζεστη λιωσει αυτο το πραγμα και γινει κ@@@ς?????

4) Ισως να ειναι τυχαιο αυτο που θα πω. Ειχα το destinator και του εκανα δοκιμες. Ξαφνικα γυρναω λιγο στο ραδιο και βλεπω στην οθονη , να κανεις καπως σαν τερμουλο. Γυρναω στο gps , ολα καλα. Ξαναγυρναω στο ραδιο , παλι τα ιδια. Το σβηνω , το ανοιγω , ολα καλα δεν μου το ξαναεκανε.....

5) Διαπιστωσα το εξης στο ραδιο (στην αρχη νομιζα οτι εχει προβλημα). Οταν ο συγκεκριμενο σταθμος που ακουω , εβαζε διαφημισεις , το ακουγοτανε μονο απο τα ηχει του συνοδηγου. Οταν εβαζε τραγουδια , ολα κανονικα. Μηπως στις διαφημισεις ο ηχος εροταν μονοφωνικος ή ειναι κατι αλλο?

6) Και τελος για τα υπολοιπα παιδα και με gps , βαζω μια φωτο απο τις πρωτες δοκιμες του νεου προγραμματος μεταμορφωσης.....

car.jpg

http://www.corollaclub.com/forums/showthread.php?t=20389