Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 01-12-08, 10:29
Το avatar του χρήστη madvinegar
madvinegar Offline:
Administrator

Μοντέλο: Jeep Renegade
Περιοχή: Πειραιάς
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 10
madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός
Ήθελα τη γνωμη των ειδικών για κατι.
Πρόσφατα πάτησα ενα καρφι στο πίσω λαστιχο, άργησα να το παρω χαμπάρι και δυστυχως ψιλοκατέστρεψα το λάστιχο. Αναγκαστηκα προσωρινα να βαλω ενα μεταχειρισμένο μεχρι να δω τι θα κανω.
Αυτη τη στιγμή έχω τρία λάστιχα Bridgestone Potenza RE720 87V και ένα μεταχείρισμένο Bridgestone Turanza E300.

Τα λάστιχα τα εχω επάνω 4 χρονια και εκτός του ότι έχουν φαγωθει, έχουν γινει και πέτρες...
Μιας και μου ετυχε και αυτο το περιστατικο βρηκα αφορμη να αρχισω να σκεφτομαι για αλλαγη στα λάστιχα.

Εχω ψιλοκαταλήξει σε μια μαρκα απλα επειδη δεν εχω καθολου προηγουμενη εμπειρία στα συγκεκριμένα θα ήθελα τη γνωμη σας.

Σκεφτομαι να βάλω τα Dunlop SP sport Fast Response σε 205/50/16 87H.
Εχουν σκληρο προφιλ και προστασία στη ζάντα (αυτα τα δυο ειναι συμμαντικά για εμενα). Τα δίνει και καλη τιμη στο internet(?).

Τονιζω το 87H γιατι τωρα φοραω 87V.

Οι ερωτησεις μου ειναι οι εξης:

1) Το συγκεκριμενο λαστιχο το ξέρει κανενας? Είναι καλό?
2) Σκεφτομαι να βαλώ δεικτη "H" για να ζεστενεται πιο ευκολα και πιο γρηγορα. Ουτως ή αλλως ο δεικτης "H" ειναι για 210 χιλιόμετρα που δεν ξερω αν θα τα φτασω, αλλα και να τα φτασω θα ειναι στο κοντερ άρα μιλάμε για 195 πραγματικά. Στα potenza που φορούσα με δεικτη V οντως θέλανε καλό ζεσταμα για να κρατησουν. Μηπως για το δικό μου αμαξι που ειναι 1400cc ο δείκτης V ειναι ανούσιος? Ποια η γνωμη σας?
3) H τιμή που τα δίνει στο ιντερνετ είναι καλή?

Ευχαριστω προκαταβολικά για τις απαντήσεις!
Συνημένες Εικόνες
Τύπος Αρχείου: jpg elastika.JPG (169,2 KB, 61 εμφανίσεις)
Απάντηση με παράθεση