Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 28-11-08, 23:03
Το avatar του χρήστη MARMEL
MARMEL Offline:
Αdministrator

Μοντέλο: YARIS 1000 99
Περιοχή: πειραιας
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 6 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1251
MARMEL είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
σημερα πηγα στο e-shop.gr να παραλαβω την ολοκαινουργια μητρικη μου που μου την αντικατεστησαν...

και πηγα και στο καταστημα του πειραια και επιτελους αγορασα τον 2.5αρη σκληρο 160gb s-ata , 47ευρω με τρια χρονια εγγυηση.
στο συστημα θα μπει καρτα γραφικων 128mb αυτη που ειχα στις αρχες αρχες μιας και δεν ειχε παρουσιασει ποτε προβλημα. αλλα και η on board μια χαρα τα πηγε πριν μου χαλασει η μητρικη... θα δω τι θα κανω. δεν ξερω σιγουρα...
η 256mb που εχω θεωρω οτι δεν χρειαζεται τετοια καρτα σε αμαξι οποτε θα παει για πουλημα. χωρια του οτι κοιταω να ριξω τις καταναλωσεις γιατι ο cpu θα ειναι ο ιδιος που ειχα στα 2.66ghz. η μνημη θα παραμεινει στα 512mb.(επεσε λιγο πεινα. με την πρωτη ευκαιρια θα του βαλω 1gb αντε και πολυ του ειναι )

απο βδομαδα θα παει στον πυρηνικο μου τον φανη να κατσει να κανει το ολο παντρεμα και να βαλει win service pack 3...

αναρωτιεμαι τωρα που εχω υπερβολικο χωρο μεσα στο κουτι πως να στηριξω τον δισκο....
κοιτα να δεις.. καποτε με μεγαλο motherboard και 3.5 σκληρο τα χωρουσα ισα ισα και τωρα με μικρο mobo και μικρο δισκο ψαχνω που να το βαλω...

και να τον βιδωσω πανω στο κουτι δεν θα εχω προβλημα...
δεν ειχα με τον 3.5 αρη...
ποσο μαλλον με τον 2.5αρη...

αλλα επειδη το κουτι εχει μεσα απλετο χωρο λεω να κανω μια κατασκευουλα και να τον στηριξω στον αερα με λαστιχα σφεντονας...
ετσι απλα για να περασει λιγο η ωρα και να πιασει και λιγο ψωρο στο κουτι...

τοσο καιρο δεν μπορεσα να βρω να κανω την κατασκευη που ονειρευομουν...
εψαχνα 4 η 6 αμορτισερακια με ελατηρια απο buggy τηλεκατεθυνομενο ωστε ολα μαζι να στηριζουν στην ουσια στον αερα τον δισκο σε οτι κινηση και αν εκανε... ολα αυτα μεσα σε ενα ψυχομενο κουτακι απο plexiglass.
η ιδεα ηταν του σπυρου(προεδρος)
το πολυ να τον καρφωσω με προκες πανω στο κουτι...
δεν εχω πλεον τον χρονο για ομορφιες και λαμπακια κτλ κτλ...
να παιξει θελω και να μην ξαναχαλασει γιατι θα το πεταξω στη θαλασσα την επομενη

οποτε πιστευω μες τη βδομαδα να ειμαι τελειωμενος.
εξαρταται φυσικα απο το τι χρονο θα εχω απο τη δουλεια μου....

ΥΓ στις φωτο φαινεται το μεγαλο τελικα κουτι...
και ο παλιος 3.5 σκληρος που θα παει για εξωτερικος στο σπιτι και ο νεος 2.5αρης...

και αυτο το ρημαδι το dvd slim ποσα volt να ειναι ρε γαμωτο... 5 η 12?
και τωρα ειναι χωμενο στο ταμπλο μεσα...
μονο το καλωδιο του ειναι πισω να το τροφοδοτησω...
τι να του βαλω? αμα ειναι 5 και του βαλω 12 θα καει? και το αντιστροφο? βαριεμαι να το ξαναβγαλω...
Συνημένες Εικόνες
Τύπος Αρχείου: jpg Εικόνα000.jpg (157,4 KB, 25 εμφανίσεις)
Τύπος Αρχείου: jpg Εικόνα045.jpg (181,7 KB, 23 εμφανίσεις)
Τύπος Αρχείου: jpg Εικόνα047.jpg (181,7 KB, 24 εμφανίσεις)
Τύπος Αρχείου: jpg Εικόνα046.jpg (129,2 KB, 23 εμφανίσεις)

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη MARMEL : 28-11-08 στις 23:11.
Απάντηση με παράθεση