Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 28-11-08, 15:13
Το avatar του χρήστη electro
electro Offline:

Μοντέλο: Corolla E12 SOL, 2003
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 413
electro θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Καταρχην το μηχανημα το πηρα και το ανοιξα απο το κουτι του... Ποιο μετα θα παω να παραγγειλω και το αναταλακτικο (αεραγωγους). Λοιπον εχω καποιες αποριες - παρατηρησεις.

Καταρχην στο gps box , το βυσμα που μπαινει εκει ειναι γυμνο. Στην φωτο που μου ειχε στειλε ο Pavel , το βυσμα δεν ηταν γυμνο.

PH20081006165738.jpg

Λετε να εχει βαλει καποια θερμοκοληση?

Επειτα τα αλλα 3 καλωδια του gpb box , ειναι και αυτα γυμνα. Πως θα τα συνδεσω? Θα κοψω καλωδιο και θα το συνδεσω ετσι , ή ειναι ποιο απλα τα πραγματα?

Επειτα ειδα τα καλωδια που εχει απο πισω το συστημα. Πως τα βαλατε εσεις? Εννοω τα ειχατε διπλωσει , τα αφησατε ελευθερα και τα στριμωξατε δεξια και αρριστερα? Στο παλιο μηχανημα μου ειχαν γινει διαδικασιες.... Ουτε που θελω να το θυμαμαι.....

Τωρα σιγουρα θα θελω να ρωτσω και τιποτα αλλο , αλλα δεν μου ερχεται τωρα....

@CorollaPatra

Λοιπον Ανδρεα θελω μου πας και να ξαναδοκιμασεις να κανεις calibration , ΧΩΡΙΣ να κανει τιποτα το συστημα. Εννοω , να μην ακουγεται ραδιο , να μην ακουγεται μουσικη , να μην κανει τιποτα... Πηγαινε αμα ειναι σε καποιο μενου που δεν κανει τιποτα. Πχ στο dvd , χωρις να εχει dvd μεσα. Και πες μας τα αποτελεσματα.

http://www.corollaclub.com/forums/showthread.php?t=20389