Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 26-11-08, 17:40
Το avatar του χρήστη vassilis_vvti
vassilis_vvti Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: Αvensis vvt-i 1.6
Περιοχή: ΕΛΛΑΔΑ
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 397
vassilis_vvti είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Dr.Saimon Εμφάνιση μηνυμάτων
ανοιξα με bmw m3 e30 με 2300ccm και κατα δηλωση κατοχου 225 αλογα....
ολα τα ανοιγματα με 2α ρολλ απο διαφορα χλμ στα 600μ περιπου 1 με 1μιση καροτσι μπροστα εγω!
ποσα εισαι περιπου???
Ανοιξα και εγω με ενα γιαρις στιν παραλιακη...απο φαναρι ξεκιναμε και ειμαστε πρωτες μαζι αντε δεκα εκατοστα μπροστα εγω δευτερα μαζι τριτη κανω μισο αμαξι και μετα αρχισε να ανοιγει η διαφορα...μου εκανε τρομερη εντυπωση που εκατσε τοσο καλα διπλα μου και τον περιμενα και του μιλησα.Και του λεω καλα παει για γιαρις ποσο ειαι 1300???και μου λεει να με εκκεντροφορους γυρο στα 100 αλογα.Το προηγουμενο γιαρις ειχε.Μετα ανοιξαμε απο 40 χλμ ετσι πως μιλαγαμε αλλα εγω εβαλα πρωτη και αυτος μαλλον δευτερα γιατι εγινε πολυ μεγαλη διαφορα και γρηγορα.Μο υειπε οτι ειναι κοντα στα 100 αλογα.Αν ειαι αληθεια πιστευω θα με περναγε.Πιο μετα βλεπω να ερχετε ενας με φορα τον κλεινω χωρις να δωω καλα τι αμαξι ειναι και αρχισμαε να ανοιγουμε με 80 χλμ και αρχισε να με περναει γρηγορα...πολυ γρηγορα απο 80 εως 140 μου ειχε κανει 2-3 αμαξια δυστηχως ηταν ραλυ...τα μισω αυτα τα αμαξια...αρε 20βαλβιδα που σας χρειαζονται.Το ονειρο μου ειναι να περασω ενα τετοιο με το αβενμσις αλλα σε ευθεια και να ειμαι ατμοσφαιρα και να δω την φατσα του αλλου στο αλλο φαναρι.