Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από corollapatra
Τα έχεις πάρει μαζί μου πολύ άγρια, έτσι; Εσύ; Ρε παλικάρι μου, ξέρεις πόσοι εδώ μέσα τα έχουν πάρει μαζί σου πολύ άγρια; Έχεις ιδέα;
Και εφόσον μας λες ότι σε κάνουμε ρεζίλι, για πες μας λοιπόν εάν είσαι τόσο εντάξει τύπος, πόσες εγγραφές έχεις κάνει και με ποια nickname; Περιμένω...
Όσο για το ban, δε θα σου την κάνω την χάρη... Θα σε αφήσω για λίγο ακόμα να εκτίθεσαι ανεπανόρθωτα με αυτά που λες και με τον τρόπο που τα λες... Αν και δεν προσφέρεις τίποτα απολύτως στο club... Μα τίποτα όμως...
|
ναι τα εχω παρει γιατι με εχετε πρηξει με 50 εγγραφες κτλ.το ειπα μια φορα και συνεχιζετε να με πρηζετε και οι αλλοι οι εξυπνοι να συμφωνουν.εγω ton cobraspytan ξερω που συμφωνησε μαζι μου και οταν τον παραδεκτηκα αμεσως ειπατε οτι ειμαι εγω με αλλο λογαριασμο ενω ειμασταν και οι δυο online.οι αντρες μιλανε μια φορα
.τα παντελονια ξερω γιατι τα φοραω.και να σου πω και το αλλο ιντερνετ σπιτι μου πριν 1 μηνα εχω βαλει,αντε δες και ην ενεργοποιηση μου στην forthnet και εχει και στο κατω κατω εχει και 2000 auris 1600 θεσνικη και εδω στον νομο μου.δεν στεκουν αυτα που λες
οσο για αυτους που τα εχουν παρει μαζι μου απλα δεν ξερουν και λενε οτι θελουν.ειναι εγω σαν να μιλαω για την celica t.sport(αφου δεν το εχω το αυτοκινητο) οτι την τρωει απο octavia gt 192ps και να επιμενω.ο αλλος να λεει οτι την παιρνει και εγω να του λεω οχι και οτι λεει βλακείες.στην πραγματικοτητα την τρωει η octavia gt απο celica t.sport μαμα και τα δυο.μπροστα στα ματια μου η κοντρα.εγω τουλαχιστον οτι ειπα εχω αποδειξεις αλλα παλι οι κολλημενοι ποτε δεν πεθαινουν