Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 25-11-08, 20:10
nikosauris Offline:
banned

Μοντέλο: toyota auris 1600 3d
Περιοχή: giannitsa city
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 0
nikosauris είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από dinos Εμφάνιση μηνυμάτων
Ναι Θεσσαλονικη θα ειμαι....
Σου ειπα κ σε προηγουμενο ποστ οτι ειναι 13αρι σχεδον μαμα κ μου πες οτι σε περναω για ασχετο Νικο.....
τωρα σε καταλαβατι φοραει το δικο σου επανω?μεσα ειμαι.θα ερθω και με ενα yaraki 1300 φιλτρο και εξατμιση αν θελεις να τα δοκιμασετε και μαζι.πες μου ημερομηνια που θα ανεβεις

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από corollapatra Εμφάνιση μηνυμάτων
Ξέρεις και εσύ πολύ καλά πόσες εγγραφές έχεις κάνει, μην παριστάνεις τον "κινέζο"... Ξέρουμε και εμείς, τα άτομα της διοίκησης του club, που έχουμε τα μέσα να ελέγχουμε κάποια πράγματα... Ξέρουν ακόμα και τα περισσότερα απλά μέλη μας με ποια άλλα nickname έχεις κάνει εγγραφή, μόνο και μόνο από αυτά που γράφεις και από τον τρόπο που τα γράφεις και που τους έχεις προσβάλει επανειλημμένα στο παρελθόν (τι να πρωτοθυμηθώ δεν ξέρω)... Οπότε άφησέ το αυτό το θέμα, εκτίθεσαι...

Σιγά-σιγά χάνω την υπομονή μου... Ή μίλα ξεκάθαρα ή μη μιλάς καθόλου... Ok;
μεγαλε οταν δεν εχεις αποδειξεις δεν θα μιλας και με κανεις και ρεζιλι εδω μεσα.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΛΕΣ ΟΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΜΕ ΠΟΣΑ ΝΙΚ ΕΧΩ ΜΠΕΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΛΕΣ.ΠΟΛΥ ΨΕΜΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΑΠΑΤΖΑ.ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΠΟΣΟ ΕΞΩ ΠΕΦΤΕΙΣ.αντε γιατι τα εχω παρει μαζι σου πολυ αγρια.θες να με μπαναρεις?κανε το.η ευκολη λυση ειναι στα χερια σου.χαρη μου κανεις τοσο καιρο?.δεν το καταλαβα.περιμενω μπαν.Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΝΑΕΙ ΠΑΝΤΑ

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη corollapatra : 25-11-08 στις 23:07. Αιτία: Συγχωνευση