Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από alex-g
δουλευομαστε μου φενετε , εμεισ με το α3 εχουμε δει καλιτερο χρονο σε 0-100 απο το λεον tsi, και τελικες 220 εχουμε δει με 5 και 6 σταθερα με στροφεσ στισ 3900 τι να κ$%&%σει το ayris που με bia καβαλαει ta 195 οταν στην εκινησει μετραει καροτσες με το 10,4 οταν τα υπολοιπα βαρανε 9αρια ..... βρηκεσ και συ φιλε μου αξιοπιστο περιδικο που εχει χεστει στο ταλιρο δλδ ι που πατε με την κασα ρε μισπος εχει και νιτρο το auris poy ξαφνικα τα βλεπεισ κολιομενα και κολασ στο καθησμα ελεοσ 
|
Ε όχι και κάσα ,μην τα ισοπεδώνουμε όλα! Ο ένας το βγάζει πύραυλο , ο άλλος κάσα ,χαλάρωσε φίλε μου , αμα θέλεις να την πεις σε κάποιον πες τα σε pm ,το έχουν και άλλοι το συγκεκριμένο αμάξι ,και μπορει να μην είναι πύραυλος αλλά είναι ένα πάρα πολύ καλό αυτοκίνητο σε αποδόσεις στην κατηγορία του και αν οχι το κορυφαίο από τα κορυφαία ατμοσφαιρικά ,δεν είναι πρέπον να συγκρίνετε με τουρμπάτο .Α και για την τελική του και 180 να εβγαζε μου έφτανε φτάνει να τα βγάζει γρήγορα, όπως τα βγάζει αρκετά γρήγορα. Και ένα αυτοκίνητο δεν μετριέται μόνο στις επιδώσεις του σε χιλιόμετρα είναι και πολλά άλλα που το auris είναι πολύ μπροστα από τα προηγούμενα corolla .Και δεν το λέω επειδή το έχω.......