Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 25-11-08, 08:16
Το avatar του χρήστη corollapatra
corollapatra Offline:
Administrator

Μοντέλο: T Sport 5d facelift
Περιοχή: Πάτρα
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 890
corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από nikosauris Εμφάνιση μηνυμάτων
αδερφε corollapatra δεν εχω κατι μαζι σου προσωπικα και επισης δεν εχω κανει ουτε εξι ουτε εφτα λογαριασμους και ουτε και δεκα.επειδη βγηκαν αυτα τα ατομα και ειπαν οτι το 1600 auris πηγαινει καλα,δεν σημαινει οτι ειμαι εγω.ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.
τα ιδια και τα ιδια λεμε καθε φορα.με τον cobrataian ειμασταν και οι δυο online εκτος και αν ειμασταν συνενοημενοι.
Ξέρεις και εσύ πολύ καλά πόσες εγγραφές έχεις κάνει, μην παριστάνεις τον "κινέζο"... Ξέρουμε και εμείς, τα άτομα της διοίκησης του club, που έχουμε τα μέσα να ελέγχουμε κάποια πράγματα... Ξέρουν ακόμα και τα περισσότερα απλά μέλη μας με ποια άλλα nickname έχεις κάνει εγγραφή, μόνο και μόνο από αυτά που γράφεις και από τον τρόπο που τα γράφεις και που τους έχεις προσβάλει επανειλημμένα στο παρελθόν (τι να πρωτοθυμηθώ δεν ξέρω)... Οπότε άφησέ το αυτό το θέμα, εκτίθεσαι...

Παράθεση:
τεσπα για δειτε και το καινουργιο το θεμα που εβαλα(drive ιουλιου)για να κλεισουν καποια στοματα(ξερουν ποιοι ειναι αυτοι και για ποιους απευθυνομαι)
Παράθεση:
ξερουν αυτοι
Σιγά-σιγά χάνω την υπομονή μου... Ή μίλα ξεκάθαρα ή μη μιλάς καθόλου... Ok;