Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από nikosauris
τα πραγματα ειναι απλα.δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν τα πιστευετε?.οσο για τους admin μιλατε για πονηρους και κατι αλλα.δωστε μου να καταλαβω
γιατι ειμαι πονηρος?για τις κοντρες που βαζουμε παντα συνενοημενα ειναι
διαλογο κανουμε και τρελαινεστε ρε παιδια.αλλη φορα δεν μιλαω αφου δεν δεχεστε τιποτα.
εγω απλα θα βαλω στο youtube τα φιλικα ανοιγματα και θελω να τα δειτε.θα ανοιξω ενα νεο θεμα με τα λινκ απο to youtube
παντα φιλικα μιλαμε γιατι νομιζω οτι με βλεπετε σαν εχθρο ολοι εδω μεσα και με χαλαει.

|
Φιλε δεν νομιζω οτι σε βλεπει κανενας σαν εχθρο του εδω μεσα...Απλως διαφωνουμε γιατι ολα αυτα που λες ειναι παραλογα...
Δηλαδη τι να πιστεψουμε οτι κανει το auris 9 sec 0-100?? Η να δεχτουμε οτι το auris ειναι πυραυλος?? Απορω δηλαδη αν τα πιστευεις ακομα και εσυ ο ιδιος αυτα τα πραγματα....
Θα συμφωνησω απολυτα με τα παιδια πιο κατω οτι το auris ειναι ενα πολυ καλο αυτοκινητο με ικανοποιητικες επιδοσεις.... μεχρι εκει..ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΥΡΑΥΛΟΣ

......Το εχω δει στο δρομο και ξερω καλα τις δυνατοτητες του, κυκλοφορουν πολλα auris βλεπεις δεν εισαι ο μοναδικος κατοχος...
Επισης για διαφορα βιντεακια που λες οτι θα ανεβασεις,πρωσωπικα και να τα βαλεις δεν θα μου πουνε τιποτα...μπορω να βαλω και εγω βιντεακι με ε12 1.4 μαμα να ριχνει σε type r turbo η σε Μ3 αν θες