Παιδια ειναι ενα καλο μικρομεσαιο!Αλλα οπως λεει και ο φιλος μου ο ντινος δενειναι πυραυλος!Δεν μπορει να τα ισοπεδωνουμε ολα και να λεμε οτι θελουμε!Βλεπω στα μηνυματα πιο πισω κατι 0-100 σε 9sec και τρελαινομαι!Καλα με τι μετραγες?Ολοι αυτοι στα περιοδικα ειναι βλακες?Εγω στην αρχη που ειχε βγει το auriς$ το εδιναν ολοι 10,6sec!Μετα απο μετρησεις που εγιναν το δινουν 10,4!Το 1400 στην αρχη 13sec και τωρα 12,4!Μην ακουμε λοιπον ανακριβειες!Επισης φιλε μου Νικο την μια λες οτι δεν μιλας για το swift sport γιατι ''δεν ανηκει στην κατηγορια των μικρομεσαιων'' και δεν το συγκρινεις με αυτο και απο την αλλη υποστηριζεις αυτο που λεει ο cobra...κατι οτι εχει 0-100 σε 9sec!Eιλικρινα σε πειραξε η διαφορα του 0,1 δευτερολεπτου?Ημαρτον δηλαδη!Ayrton γειτονα σε πιανω οπως και πολυ αλλοι που παρακολουθουν το forum και συμφωνω απολυτα μαζι σου!
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από FANOULA
Λοιπόν εγώ πιστεύω πώς το ηλεκτρικό γκάζι του auris είναι πολύ αργό, πατάς σήμερα και ξεκινάς αύριο… ίσως αυτός είναι και ο λόγος που όταν κάποιος το οδηγήσει 1-2 φορές του φαίνεται χάλια…
|
Επισης οσον αφορα το ηλεκτρογκαζο το 1600 το εχει!Αλλα το 1400 εχει ντιζα(Ασχετα που δεν φαινεται..........)