Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 19-11-08, 14:47
Το avatar του χρήστη corollapatra
corollapatra Offline:
Administrator

Μοντέλο: T Sport 5d facelift
Περιοχή: Πάτρα
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 889
corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από electro Εμφάνιση μηνυμάτων
Που να το ξερα ο κακομοιρης......?????

Εγραψα στην Western Union το ονμα μου στα Ελληνικα και δεν μπορουσε ο Pavel να τα παραλαβει, γιατι στην τραπεζα δεν εμφανιζοταν το ονομα μου , λογω γραμματοσειρας........ Ευτηχως ομως βρεθηκε η λυση και τωρα με ενημερωσε οτι ειδοποιησε να μου ετοιμασουν το πακετο. Μου ειπε οτι θα μου το μεσα σε 2 μερες. Ανδρεα εσενα μου σου εχει στειλει 2 πλεον φορες , να περιμενω ποιο γρηγορα οτι θα ξεκινησει και επισης να περιμενω καμια εβδομαδα?
Μα καλά δεν σου το είπε ο υπάλληλος εκεί ότι πρέπει να το γράψεις με λατινικά; Ήταν το πρώτο πράγμα που είπαν σε εμένα όταν έκανα την πληρωμή... Το κακό είναι ότι στην Κίνα τα πράγματα γίνονται με αρκετά αργούς ρυθμούς, οπότε να έχεις υπομονή φίλε...
Παράθεση:
Λοιπον θελω τωρα να την βοηθεια σας. Ειδα που ειχε βαλει το Gps box ο Andrew και ηταν καλη θεση. Ομως η προσβαση στην sd καρτα θα ηταν 'μαρτυριο"... Με αυτο που θελω να περασω( την εκλπηξη που λεγαμε ) η προσβαση στην sd καρτα θα ειναι προταρχικος παραγοντας για οσους με ακολουθησουν.
Γι αυτο θα πρεπει to gps box να το βαλουμε σε τετοια θεση που θα μπορουμε να εχουμε προσβαση. Ο φιλος exs το ειχε βαλει σε μια τετοια θεση ( http://www.corollaclub.com/forums/sh...6&postcount=57 ) , οπως ηταν απαραιτητες οι τρυπες στο ντουλαπακι. Επισης θα μπορουσε να μπει στο ντουλαπακι πανω απο το σταχτοδοχειο με την αντιστοιχη τρυπα στο πισω μερος. Το σκεπτικο μου ειναι μηπως μπορουμε να αποφυγουμε τις τρυπες και να κανουμε την δουλεια μας.
Βρηκα ενα προιον που μπαινει στην sd υποδοχη και την προεκτηνει με ενα καλωδιο , αλλα δεν βρηκα να το πουλανε(και καλα το παουσιασε μι εταιρια).
Περιμενω τις ιδεες σας.
Η λογική που έβαλα εκεί το box ήταν να μην μπει σε ένα σημείο όπου πιθανόν να χρησιμοποιώ. Στο ντουλαπάκι δεν ήθελα να το βάλω αφού εκεί βάζω αρκετά πράγματα, όπως επίσης και στη θήκη πάνω από το τασάκι όπου θεωρώ ότι πιθανόν να μην χωράει γιατί το βύσμα που συνδέεται στο box είναι αρκετά ογκώδες. Εκεί που το έβαλα είχα σχετικά άμεση πρόσβαση αφού εκείνο που έπρεπε να κάνω ήταν να βγάλω το ντουλαπάκι, πράγμα εύκολο. Η υποδοχή της SD κάρτας ήταν στην μπροστινή μεριά.
Παράθεση:
ΥΓ: Θελω και καλη κεραια TV για το μηχανημα. Που να κοιταξω?
Εγώ έβαλα αυτή και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Από ότι κατάλαβα, όσα περισσότερα Db είναι η κεραία τόσο καλύτερα πιάνει. Καλύτερη λήψη πάντως πρέπει να έχουν οι εξωτερικές.