Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από NikiforosGT
πλάκα πλάκα ένα παιδί μου βρήκε τι γίνεται. Αυτοί κοιμούνται το μεσημέρι και είναι δίπλα στον δρόμο η κρεβατοκάμαρα τους, επειδή είναι κατηφόρα εκεί το ύψος που είναι το αμάξι είναι στο ύψος από τις μπαλκονόπορτες τους, έτσι προφανώς ακόμα και με το ρελαντί τους τρίζουν τα τζάμια (θα νομίζουν ότι γίνεται σεισμός) και τα παίρνει αυτή στο κρανίο! είναι και η ώρα που γυρνάω γύρω στις 16:00. Οπότε αν είναι έτσι η μόνη λογική και καλή λύση είναι να μην παρκάρω μπροστά στο σπίτι της και απέναντι, οπότε λογικά αν δεν κάνω εγώ επίτηδες θόρυβο δεν θα με ξαναενοχλήσει. Το παράξενο είναι ότι το πρωί κάνει ΠΟΛΥ περισσότερο θόρυβο αλλά ΜΟΝΟ για το μεσημέρι μου λέει! καλώ το πρωί με το που το βάλω μπρος παίρνω δρόμο! δεν έχω όρεξη για τσακωμούς και με άλλους!
|
Οι πιο πολλοι γεροι κοιμονται με τις κοτες και ξυπνανε απο τα χαραματα;
αρα αφου ειναι ξυπνοι δεν τους ενοχλεις μαλλον και δεν στην λενε
Προσεχε το μεσημεριανο παρκαρισμα,αν βρισκεις βαλτο πιο κειθε και αν δε βρισκεις βαλτο οπου γουσταρεις ρε φιλαρακο και μην αγχωνεσαι.
Αμαξι ειναι τι να κανουμε;
Στον κ....ο μας θα το βαλουμε;
Πες της εσυ επρεπε να μενεις σε καμια περιοχη που να περναει τρενο και τι θα εκανε;
Συνεχισε να κανεις τη δουλεια σου οπως πρεπει ομορφα και καλα και ξεχνα το αγχος παρκαρισματος,για 1-2 λεπτα εστω και νορμαλ θορυβου δεν τρεχει τιποτα.