Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #24  
Παλιά 06-11-08, 11:03
Το avatar του χρήστη COROLLAKIAS MIXALHS
COROLLAKIAS MIXALHS Offline:
 
Εγγραφή: 05-01-2008
Μοντέλο: auris 1800cc υπ/κβ
Περιοχή: ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ
Ηλικία: 36 male
Μηνύματα: 540
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 277
COROLLAKIAS MIXALHS είναι ένας φάρος φωτός COROLLAKIAS MIXALHS είναι ένας φάρος φωτός COROLLAKIAS MIXALHS είναι ένας φάρος φωτός COROLLAKIAS MIXALHS είναι ένας φάρος φωτός COROLLAKIAS MIXALHS είναι ένας φάρος φωτός
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από El Grego Εμφάνιση μηνυμάτων
Ρε συ Μιχάλη πάντα φιλικά μιλάμε. Αλλοίμονο μην παρεξηγηθεί ο καθένας με την άποψη του άλλου. Έκανες πολύ καλή αγορά, να το χαίρεσαι το αμαξάκι σου, να το κάνεις κουκλάκι και να έχεις καλά ταξίδια.
Πάντως και έμένα ο κώλος του κυρίως με χαλάει. Το βασικότερο όμως (και για να μην είμαστε off topic) είναι ότι από μια εταιρεία σαν την toyota και μάλιστα στην τιμή που πουλάει το auris θα έπρεπε να έχει ανεξάρτητα ψαλίδια και esp στο βασικό εξοπλισμό σε όλες τις εκδόσεις και όχι να συζητάμε ότι έχει τα καλύτερα κρατήματα για αυτοκίνητο με ημιάκαμπτο άξονα.
Ναι συμφωνω απολυτα!Θα επρεπε να εχει ψαλιδια!Και κυριως γιατι αυτη τη στιγμη ειναι το ''sport'' αμαξι της toyota αφου εχει σταματησει τις παραγωγες celica και MR2!Αρα το νεανικο κοινο που θελει ενα καινουριο αμαξι toyota θα στραφει στο auris!και για εμας τους κ@υλοτιμον@κιδες τα κρατηματα ειναι απαραιτητα!Απλα η toyota πιστευω οτι στην τιμη πουλαει και τις μετεπειτα after sales υπηρεσιες καθως και την καλη μεταπωλητικη αξια των οχηματων!
__________________
Όταν μεγαλώσω θα γίνω...Tsport !!!
Απάντηση με παράθεση