Εγώ παιδιά είμαι λίγο επιφυλακτικός με την Opel. Θυμίζω τα κάθε είδους ηλεκτρολογικά των Astra τα οποία μετά από τόσα χρόνια κυκλοφορίας εξακολουθούν να υφίστανται. Να σημειωθεί ότι μιλάω από εμπειρίες γνωστών και φίλων. Το τελευταίο περιστατικό αφορούσε άνοιγμα αερόσακου που άνοιξε σε φάναρι στο κέντρο της Πάτρας (Γούναρη και Κορίνθου για όσους γνωρίζουν) στο αυτοκίνητο της αδελφής συναδέλφου μου. Ο εγκέφαλος διάβασε σύγκρουση για κάποιο λόγο. Επίσης, η προηγούμενη γενιά Corsa είχε προβλήμα στην κρεμαγιέρα και σε κάποια αυτοκίνητα αλλάχτηκε 3 φορές. Ο γείτονάς μου που αντιμετώπισε το πρόβλημα αυτό, απογοητεύτηκε και αγόρασε ένα Swift. Η αλήθεια είναι πως για το απερχόμενο Vectra δεν έχω ακούσει τίποτα, ίσως γιατί δεν το έχει αγοράσει κάποιο άτομο που να γνωρίζω. Επίσης, η εγγύηση είναι 2 χρόνια του εργοστασίου συν 4 της αντιπροσωπείας που δεν καλύπτει τα πάντα. Παρατηρήστε το σε φυλλάδιο της Opel. Όλα αυτά τα γράφω με σεβασμό στους κατόχους αυτοκινήτων της Opel και όπως ανέφερα και πριν από εμπειρίες γνωστών και φίλων. Σίγουρα υπάρχουν και οι καλές και απροβλημάτιστες περιπτώσεις, αλλά στη δική μου περίπτωση...