Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από jason
πολυ καλη η τιμη αν κανει αυτα που υποσχεται,αλλα λεει στο βιντεο οτι δουλευει απο 30 εως 47 βαθμους κελσιου,σε πιο χαμηλη θερμοκρασια τι γινεται?επισης λεει οτι η μειωση στα καυσιμα ειναι απο 30-50% μαζι με την ηλεκτρονικη υποστιριξη η οποια ειναι ξεχωριστο κομματι,δηλαδη πρεπει να ρυθμιστει λειγοτερη ποσοτητα καυσιμου απο τον εγκεφαλο?ποσο κοστιζει αυτο?αν δεν γινει αυτο μπορουμε να εχουμε αυξηση της ιπποδυναμης?μπορουμε την στιγμη που κινειται το αυτοκινητο να το κλεισουμε η να το ανοιξουμε?
|
Καλησπερα, ο ηλετρολυτης που χρεισμοπιουμε ενεργη σε χαμηλες θερμοκρασιες ακομη και κατω απο 20 βαθ. κελσιου. (δεν ειναι σοδα με αλατι. Σταθεροποιηται πανω απο τους 50. Οποτε πετυχενουμε ελεγχομενη ηλεκτρολυση και οχι τυχαια. Η ηλεκτρονικη υποστειριξη περιλαμβανεται στο κιτ, και το αυτοκινητο ρυθμιζεται συμφονα με τις προδιαγραφες του μηχανηματος σε συναρτηση με το οχημα. Το μηχανημα δεν εχει διακοπτη ΟΝ/ OFF, αλλα αν βγαλει κανεις την ασφαλεια (φωτο στο
www.hho4energy.com) βγαινει το συστημα εκτος.
Το σαβατο τοποθετησαμε σε ενα ταχυπλοο. Το σκαφος ποτε δεν ειχε ξεπερασει τις 5800 στροφες παρα μονο οταν ηταν καινουργιο χορις μουραβιες πηγε 6200. Ο κατασκευαστης δινει 6300. Λοιπον το σκαφος εφθασε τις 6200 με ανεση + α) δεν ειχε καλο καιρο, β) 3 ατομα, γ) πληρες δοχεια καυσιμου. Ο ιδιοκτητης πεταγε απο χαρα μονο με αυτο, αφου το σκαφος εβγαλε 4 μιλια παραπανω. (Ανεστης 6974301448 - ιδιοκτητης του σκαφως) Μου εδωσε την συγκαταθεση του να βαλω τηλ. - πληροφοριες.
Βασιλης
Συχωρεστε τα Ελληνικα μου, Εχω ζησει και σποδασει στο Καναδα.