Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 20-10-08, 10:51
Το avatar του χρήστη electro
electro Offline:

Μοντέλο: Corolla E12 SOL, 2003
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 413
electro θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από corollapatra Εμφάνιση μηνυμάτων
Έχω πολύ ευχάριστα νέα για το θέμα των γραμματοσειρών...!!! Βρέθηκε λύση...!!! Ψάχνοντας στο internet, ανακάλυψα έναν φάκελο Mortscript ο οποίος αποθηκεύεται στην SD Card που είναι αποθηκευμένο το Destinator. Ο φάκελος αυτός περιέχει τις γραμματοσειρές Tahoma και επίσης, εκτός διαφόρων άλλων αρχείων, περιέχει και δύο αρχεία autorun, ένα .exe και ένα .mscr Το τελευταίο το ανοίγουμε με notepad και γράφουμε μέσα την διαδρομή του αρχείου destinator.exe το οποίο τρέχει προκειμένου να ξεκινήσει το πρόγραμμα πλοήγησης π.χ. Storage Card/Destinator/Destinator.exe

Στην συνέχεια ορίζουμε στο path του GPS Box το αρχείο autorun.exe του φακέλου Mortscript αντί του Destinator.exe που βάζουμε συνήθως. Δηλαδή πλέον το GPS Box θα πηγαίνει σε κάθε εκκίνηση να τρέχει το autorun.exe και όχι το Destinator.exe

Με αυτή την διαδικασία διορθώνεται το πρόβλημα των γραμματοσειρών. Δεν ξέρω φυσικά εάν αυτό ισχύει για όλα τα GPS Box. Παλαιότερα είχα δοκιμάσει έναν άλλον παρόμοιο φάκελο αλλά δεν είχε δουλέψει. Οπότε θα πρέπει να τσεκάρουμε με τον Ρώσο εάν το αρχείο αυτό δουλεύει και στο νέο GPS Box που έχει προς διάθεση. Εάν μπορεί να δουλέψει και εκεί δεν υπάρχει λόγος να μπούμε στην διαδικασία με τον κατασκευαστή του GPS Box. Ανδρέα, δεν τον ενημερώνεις σχετικά να κάνει την δοκιμή.

Βάζω το αρχείο αυτό αλλά και τις απαραίτητες φωτογραφίες για να δείτε πλέον ότι οι γραμματοσειρές είναι πλέον όπως πρέπει. Σε παλαιότερο post μου είχα ανεβάσει φωτογραφίες για το πως ήταν οι γραμματοσειρές με την προβληματική εμφάνιση. Μπορείτε να τις δείτε εδω. Μετά την εγκατάσταση του αρχείου Mortscript τα πράγματα αλλάζουν...

Ανδρέα την λυση αυτη την γνωριζω και ειναι η ποιο απλη που υπαρχει. Στο δικο μου δεν ειχε δουλεψει , γι αυτο ειχαμε προχωρησει στις ποιο advance που πειραζαμε το μητρωο. Δεν περιμενα οτι θα λειτουργουσε. Λαθος μου. Αυτο που κανει το script , ειναι οτι κανει ενα απλο copy τις γραμματοσειρες στον αντιστοιχο φακελο(μπορεις να το κανεις και χειροκινητα).

Ενα μεγαλο μπραβο στον Ανδρέα που καταφερε να πετυχει αυτο που ολοι θελαμε!!!!!!!!!!

Εννοειται πως εχω ηδη αποστειλει την λυση στον ρωσσο και περιμενουμε!!!!!

http://www.corollaclub.com/forums/showthread.php?t=20389