τι να πω ρε παιδια, εγώ δεν ήθελα να δυναμητίσω την ατμόσφαιρα. ήθελα απλά να σχολιάσω το θέμα με μια δόση χιούμορ (μην τρελένεσαι ρε peterioannou) κουβέντα κάνουμε και αν κάνω λάθος δεν ειμαι κολλημένος και το παραδέχομαι...
μακάρι να αξιωθώ να το αγοράδω το TS και να δω απο μόνος μου να μου δίνει 10-15 άλογα μια φιλτροχωάνη. απλά μου φαίνεται λίγο δύσκολο επειδή πολύ λίγα αυτοκινητα έχουν ουσιαστική βελτιωση με την τοποθέτηση απλά μιας φιλτροχωάνης.
Δεν έχω δει ειναι κάποιον να βάλει την TS του μαμα πάνω στο δυναμομετρο και να την ξαναμετρήσει με τη φιλτροχωάνη για να δει αυτή την αύξηση... υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να συμβαινει το εξης:
Ενα TS που μαμα είναι 192 αλογα με βάση τα στοιχεία του κατασκευαστή (μετρημένο σε δυναμόμετρο πάνω στον πάγκο κτλ κτλ), μπορεί σε κάποιο δυναμομετρο να το δειχνει 198 (επειδή το δυναμομετρό μπορει να είναι γενναιόδωρο κτλ κτλ). αν του βάλεις μια φιλτροχωάνη και το μετρήσεις μπορει να δείξει 202 άλογα. τότε ενω η πραγματική αύξηση είναι 4 άλογα ο ιδιοκτίτης θα νομίζει οτι πήρε 10. αυτό εννοω εγω, οτι δεν εχουμε ενα μέτρο σύγκρισης του πριν και του μετά...
υστερόγραφο:
κατα τα άλλα και σχετικά με τη δικαιωση που επικαλείται ο 2579 (sorry Νίκο), εγω πιστευω ότι τα TS είτε με φιλτροχωάνη ή ακόμα και μαμα είναι μπροστά απο τα 20V και ΤΕΛΟΣ (αλλά ας μην ξαναανοίξουμε αυτο το θέμα ή ας το ανοίξουμε στο ανάλογο τοπικ)...
Κάντε τους δρόμους πιο ασφαλείς, είναι ευθύνη όλων μας...
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ranger : 19-10-08 στις 23:45.
|