18-10-08, 13:23
|
|
|
Περιοχή:
Ambelogardens
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από sakis
ισως το δοκιμασω φιλε αν και σου ειπα θα προτιμουσα W γιατι μου αρεσει με το στησιμο μου κατι πιο απολυτο!!!αλλα τωρα φοραω primacy το οποιο οχι οτι δεν ειναι καλο απλα δεν εχει την απολυτη πλευρικη στηριξη που θα ηθελα τωρα μην ρωτας πως βρεθηκα με primacy αλλη ιστορια!!πολυ πιθανο να το δοκιμασω!!!
|
Αν πραγματικά θέλεις κάτι απόλυτο, η λύση των Toyo R888 είναι μονόδρομος.
Φοβερά αναβαθμισμένη πρόσφυση σε όποιο ... άξονα και αν την εξετάσεις (ελκτική, πέδησης, πλευρική) και απόκτηση επικοινωνίας με το δρόμο, που για Ε12 είναι κάτι πρωτόγνωρο...
Από την άλλη, δεν κάνει για βροχερό χειμώνα, ούτε και για όποιον θέλει άνετες μετακινήσεις.
Σκέψου τη λύση των δύο σετ ζαντών, ενός με τα semi και ενός με κάτι ήπιο ή και χειμωνιάτικο. Θα πρέπει να θυμάσαι, όμως, πως με τα semi θα χρειάζεσαι ένα σετάκι κάθε 10.000km (το πολύ), και πως με τα "πολιτικά" λάστιχα δεν θα μπορείς να κάνεις ότι και με τα semi. Τα οποία και θα λατρέψεις...
Πάνος.
ΥΓ: Το καλοκαίρι που μας πέρασε, κατεβαίνοντας τον Μπράλο χωρίς κίνηση και με politically incorrect ταχύτητες , σε μια στροφή το πλαϊνο του εμπρός R888 δίπλωσε σε τέτοιο βαθμό που ακούμπησε για λίγο στην άσφαλτο, κρατώντας με στο ρεύμα μου.
|