Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από endurasKE-30
Γιαννη πολυχρονο!!!!
Εγω ρε φιλε ομως θελω φωτο απο την γαλακτερη σου την κορολλα!
|
Θα βαλω και απο αυτη Κυριακο!!!Εχω βαλει και μερικες στο αλμπουμ!!
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από mpesikos
μπραβο φιλαρακι πολυ ωραιο το αμαξακι σου και αυτο που τα σπαει πραγματικα ειναι ο εσωτερικος φωτισμος..
Αληθεια το engine bay μα πως μπορει να ειναι τοσο μα τοσο καθαρο?συνεχεια με το ξεσκονοπανο στο χερι εισαι? 
κ κατι ακομα,δεν συφονω στο να βαλεις φριδακια..το κοστος για bad boy ειναι 150 ευρω(τοσα ειχε δοσει ο αδεφος μου δηλαδη στην κορινθο που το εκανε)κ αλλαξε στην κιριολεξια η μουρη του αυτοκινητου!για φριδακια απο οσο ξερω εχουν 60 ευρω +βαψημο!μηπως να το σκεφτεις 
|
Για να ειμαστε ειλικρινεις γιατι μιλαμε και μεταξυ μας,η μηχανη ειναι φωτογραφια καναδυο μερες μετα απο το συνεργειο που μου την ειχαν πλυνει!!!!Χεχε! Με εβαλες σε πολλες σκεψεις με αυτο που μου ειπες για το Bad boy καπο.. για να δουμε!
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από salonikios
συγχαρητηρια φιλε janakasgr,πολυ ωραιο το corollaki.ειδικα ο μπλε φωτισμος μεσα ειναι ολα τε λεφτα!!!!!!το ξενον ξεχασες να τα γραψεισ??
|
Σε ευχαριστω πολυ Σαλονικιε! Δεν ειναι ξενον, εχω βαλει Leds στις ψειρες και εχω μονο αυτες αναμμενες στη φωτογραφια, επισης εχω βαλει λευκες λαμπες. Καποια στιγμη στο μελλον το σκεφτομαι και για Xenon ομως! Πιστευω πως το Ledακι ειναι πολυ καλη λυση και ομορφαινει πολυ οποιοδηποτε Corollaki! Εχω βαλει και στην πινακιδα!! Λευκο παντα..