Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από mpesikos
ο εδερφος μου εχει g6 1600 vvti κ ειχα εντιποσιαστει τοσο πολυ με τις επιδοσεις που ηθελα κ εγω να παρω το ιδιο γιατι πραγματικα πιστευω οτι ειναι απο τα πιο γρηγωρα στην κατιγωρια(ειναι κ ομορφο) του,τελικα ομως κατελιξα με το ts!αποτι μου εχει πει κ το avensis εχει τις ηδηες επιδοσεις!τωρα για a3 k golf ειναι γνωστο οτι δεν κουνιοντε,προσφατα ενας φιλος μου με swift new 1300 πατησε ενα α3,μεχρι καπια χιλιομετρα,μετα ενταξει...οσο για το fabia rs(παρεπιπτοντος να πω οτι ειναι πιο γρηγωρο απο top gun,εξακριβωμενο!δεν ξερω γιατι..)παιδια το fabia το εχει φιλος μου κ στην κιριολεξια το αμαξι σερνεται κ εγω συνεχεια του λεω κ επιμενω οτι ακομα κ απο 1300 g6 χανει,δεν το εχω συγουρο βεβαια
εχω μια απορια..μεχρι ποσα κυβικα κ αλογα ενος bmw ειναι πισω πο 1600 g6?
|
κοιτα φιλαρακι εγω με ολα τα 316 κανω πλακα.Τα 318 με τα 143 αλογα μεχρι τα 70-80 παμε μαζι μετα φευγει την 318 την απλη την εχω απο εκκινησεις και οτι θελει..ειναι νομιζω 118 αλογα.Επειδη ο κολλητος μου ειχε το ιμπιζακι και το εχω παρει παρα πολλες φορες νομιζω παει καλυτερα απο το φαμπια. Παντως 0-100 και τα δυο εχουν 10,9 με 10,8.
Υ.γ χιλιες φορες το τς φιλε...ο ηχος στα ψιλα δεν συγκρινετε ουτε με τουρμπο ουτε με τιποτα (γνωμη μου παντα)