Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 01-09-08, 18:51
Το avatar του χρήστη corollapatra
corollapatra Offline:
Administrator

Μοντέλο: T Sport 5d facelift
Περιοχή: Πάτρα
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 890
corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από electro Εμφάνιση μηνυμάτων
Λοιπον οι ερωτησεις μου , μαλλον θα μπορουν να μου τις απαντησουν μονο οι κατοχοι του sd 6800 , δηλαδη ο Ανδρεας και ο Πετρος. Τις αναφερω δημοσια γιατι ισως να βοηθηθουν και αλλοι απο το συγκεκριμενο μηχανημα ή απο την αγορα αλλου! Θα αρχισω να τις γραφω και αμα θυμηθω και αλλες θα ξαναποσταρω!

1) Εαν θυμαμαι καλα οταν αναβεις το βραδυ τα φωτα η φωτεινοτητα μειωνεται λιγο στην οθονη , σωστα?

2) Το ραδιο εχει RDS?

3) Στην λειτουργια της TV , η αποθηκευση των καναλιων , μπορει να γινει manual? Δηλαδη αμα θελω στο 1 να βαλω το Mega και στο 2 την ΝΕΤ , μπορω?

4) Θυμαμαι απο τις φωτο του πακετου που ειχε ανεβασει ο Ανδρεας , οτι ειχε 2 τηλεχειρηστηρια μεσα. Για ποιο λογο ειναι το καθενα?

5)Ο Πετρος θα ηθελα να μου δωσει καποιες λεπτομεριες για την συνδεση των χειρηστηρων τιμονιου. Απο τι θυμαμαι μεσα στην συσκευασια εχει εαν controller IR. Αυτος στην 1 του ακρη εχει ενα βυσμα το οποιο ειναι στενο. ΑΥτο που συνδεεται? Η μαμα πηγη εχει 3 φυσες συνδεδεμενες. Οπως την κοιταμε απο πισω εχει 2 αρριστερα που ειναι στενες και μια δεξια που ειναι φαρδια.Δανειζομαο 1 φωτο απο τον φιλο Exs για να καταλαβεται τι εννοω.
1) Σωστά.

2) Όχι.

3) Ναι, αλλά όπως και στο radio, δεν μπορείς να δώσεις όνομα στο αποθηκευμένο κανάλι, απλά φαίνεται η συχνότητά του.

4) Το δεύτερο έχει να κάνει με την διαχείριση της πίσω ζώνης. Που σημαίνει ότι σε περίπτωση που συνδέσεις δεύτερη οθόνη για τους πίσω επιβάτες αυτοί μπορούν να διαχειρίζονται το μενού χωρίς να εμφανίζεται κάτι στην μπροστά οθόνη.

5) Όπως είπες, ο Πέτρος θα σου απαντήσει σε αυτό, εγώ δεν ασχολήθηκα καθόλου.