Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 30-08-08, 13:08
pavlosTS Offline:
Κυριλέ Μέλος

Μοντέλο: Corolla TS pro-f/l
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 249
pavlosTS είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Συμφωνώ με τον DJKEY. Όλα εξαρτώνται από το τί θες από το αμάξι για αυτό και καλό είναι να σκεφτόμαστε τι θέλουμε πριν το πάρουμε ώστε να μην το μετανοιώνουμε μετά. Εμένα μου αρέσουν πολύ τα hatchback για αυτό και ξέρω ότι θα κατέληγα σε TS ή TypeR.

Σχετικά με την TS τώρα (η ερώτησή σου), αν τη συντηρήσεις σωστά (και εννοώ όχι αλλαγές λάδι κάθε 15.000, όχι σκισίματα κρύο ή σβήσιμο μετά από σκίσιμο, έλεγχος λαδιού, κλπ) τότε δεν θα έχεις πρόβλημα. Στο κάτω κάτω έτσι πρέπει να συντηρείς κάθε αμάξι αυτών των προδιαγραφών και επιδόσεων.

Το μοτέρ κινδυνεύει από λάθος κατεβάσματα που μπορεί να μπει σε πολύ ψηλές στροφές αλλά αυτό δεν είναι ούτε ιδιαιτέροτητα του αμαξιού ούτε κάποιο πρόβλημα αφού αν ένα μοτέρ μπει στις 10.000 στροφές λογικό είναι να σπάσει (και τα s2000 το παθαίνουν αυτό)...

Να ξέρεις ότι κάτω από τις 6200 στροφές η TS είναι ένα αρκετά γρήγορο αυτοκίνητο (αν το οδηγήσεις στην αρχή προερχόμενος από 1400αρι θα σου φανεί άνεμος βέβαια) ενώ σε πιο ψηλές στροφές είναι πολύ γρήγορο. Γενικά αν σου αρέσει να κινείσαι σχετικά γρήγορα (κάτω από τις 6200) και κάποιες φορές να πηγαίνεις άνεμος (πάνω από 6200) η TS είναι κατάλληλη για σένα. Αν θες να έχεις γκάζι από χαμηλές στροφές τότε το τούρμπο είναι μονόδρομος. Το czt είναι καλό αν σου αρέσει εμφανισιακά (εγώ το βρίσκω άθλιο) και αν δε σε πειράζει που είναι μικρότερη κατηγορία.

Και μια επισήμανση για τις τιμές που ανέφερες. Θεωρώ ότι είναι σχεδόν αδύνατο να βρεις αμάξι στις τιμές που ανέφερες αλλά και γενικά να ξέρετε ότι η τιμή εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τα χιλιόμετρα και την κατάσταση. Δεν θα πωληθεί στην ίδια τιμή ένα αμάξι με 60000 χιλ και ένα με 120000. Επίσης πίσω από μια χαμηλή τιμή πολλές φορές κρύβεται κάποιο πρόβλημα. Για παράδειγμα εγώ είχα δει στο ίντερνετ μια TS με 14000 και όταν είδα φωτογραφίες φαινόταν καθαρά ότι ήταν μετατροπή από 1.4...
Απάντηση με παράθεση