Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ο καθένας ξεκίνησε να λέει για την κάθε εταιρεία που γεμίζει, όταν η επικεφαλίδα είναι απόλυτα σαφείς! Το παλικάρι δεν ζητάει να του δώσετε εντυπώσεις απο της βενζίνες που βάζει ο καθένας μας! (Αλλωστε κάτι τέτοιο θα ήτανε ΑΠΟΛΥΤΑ υποκειμενικό, καθώς είμαι σίγουρος ότι θα βρούμε πολλούς που την ίδια βενζίνη θα την θάβουνε, και άλλους τόσους που θα την εξυμνούνε!!! Αφήστε που ακόμα ψάχνω κάποιον που θα πεί ότι η βενζινη που βάζω δεν είναι καλή!!!

)
Και για να επιστρέψουμε στο θέμα -αυτό που λέει το τόπικ- εγώ που είμαι ένας απο αυτούς που βάζω Shell, μπορώ να σου πώ ότι διαφορά απο την απλή στην V-Power, δεν βλέπω, τουλάχιστον όχι τέτοια που να χρήζει αναφοράς. Με την Racing η διαφορά είναι αρκετή, όμως ποιος πληρώνει 1,50Ε το λίτρο? Ασε που την 100αρα την κατεβάζει σαν νεράκι!!! Πάντως για 10 λεπτά και παραπάνω διαφοράς στην τιμή το λίτρο νομίζω ότι είναι προτιμότερη η απλή. Επίσης, εάν αναλογιστείς τα κοστολόγια, τότε ίσως και να είναι προτιμότερο να βάζεις απο μόνο σου κάποιο συμπληρωματικό/καθαρτικό. Το κόστος στο γέμισμα σου βγαίνει το ίδιο με σαφώς καλύτερα αποτελέσματα (πάντα με την λογική ότι ξέρεις ότι εσύ το έχεις βάλει μέσα και δεν κοροιδεύουνε!!)