Θέμα: Project EE80
Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Νεο κοντερ με στροφομετρο!
Παλιά 04-08-08, 19:08
Το avatar του χρήστη TOLIS EE80
TOLIS EE80 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: COROLLA EE80
Περιοχή: Κόρινθος
Ευχαρίστησε: 5
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 451
TOLIS EE80 θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Νεο κοντερ με στροφομετρο!

Επιτελους εβαλα το κοντερ με το στροφομετρο μετα απο 5 μηνες κοροιδια απο τον πρωτο ηλεκτρολογο, βρηκα εναν αλλον και μου το τοποθετησε σε 40 λεπτα. Ο πρωτος ηλεκτρολογος θεωρειται κορυφη στη Κορινθια αλλα ειναι και κορυφη στην καθυστερηση. Τωρα ειναι και κορυφη στη κοροιδια. Του ειχα παει το κοντερ και αρχικα μου ελεγε "φερτο απο Δευτερα" "φερτο Παρασκευη", "εχω πολυ δουλεια αυτο το καιρο" μεχρι που τον πετυχα σε μετακομιση. Μια φορα ειχα αφησει το αυτοκινητο 2 εβδομαδες, αλλη φορα 10 μερες και οταν και καλα το επιασε να το βαλει, αρχισε να μου λεει οτι εβαλε το κοντερ και του επεσε το ρευμα, θελει πυκνωτες κλπ.Μεχρι που αρχες Ιουνιου πηγαινω και του το παιρνω. Αυτος μου ειπε οτι εχει πολυ δουλεια με τα a/c και δεν προλαβαινει και μου ειπε να του το παω το Σεπτεμβριο. Με ολο το θαρρος και θρασος τον ρωτησα αν υπαρχει καποιος αλλος στη περιοχη και μου ειπε "μονο εγω μπορω να το βαλω". Ασε που μου ζητουσε 100 ευρω για να το βαλει.
Ετσι βρηκα απο ενα γνωστο καποιον αλλον και τη Κυριακη βρεθηκαμε, διαβασε τις γραμμες των 2 κυκλωματων (του δικου μου κοντερ και του αλλου με το στροφομετρο) και μου λεει εινα τα ιδια!!! Απλα προσθεσε στη φυσσα την γραμμη για το στροφομετρο. Μου εφτιαξε και τη φυσσα του ενος φανου και κατι αλλα μικροπραγματα και μου πηρε 30 ευρω. Εγω του εδωσα κατι παραπανω απο χαρα και για να τον εχω καβατζα.
Πρεπει να αλλαξω και ενα λαμπακι γιατι εχει κιτρινίσει

CorollaClub-Greece AE82 Owners Club twincam.org

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη TOLIS EE80 : 04-08-08 στις 19:23.
Απάντηση με παράθεση