Και εγώ είμαι της άποψης για επαρχία.Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Αθήνα,έζησα στο εξωτερικό κάποια χρόνια...σε επαρχιακή πόλη 500.000 κατοίκων και όταν ξαναγύρισα Αθήνα δυσκολευτηκα να προσαρμοστώ στους τρελούς ρυθμούς της πόλης μας.Ο καθένας βυθισμένος στον κόσμο του... για να δεις λίγό φύση ..κάνεις ολόκληρο ταξίδι και σπάνε και τα νεύρα σου...και οι πραγματικές σχέσεις αποτελούν πλέον είδος προς εξαφάνιση.
Εγώ προσωπκά αν δεν έβρισκα τόσο καλή δουλειά και δεν είχα 2-3 ατομα θα είχα φύγει για Χαλκιδική ή Βόλο και ότι εβρισκα εκεί.Δεν με ένοιαζε πραγματικά...μόνο ηρεμία να έχω...να μπορω να βγω για ένα καφέ και να μην πονοκεφαλιάζομαι αν θα βρω να παρκάρω σε μισή ή μία ωρα.Οσο για τις δυνατότητες της πόλης σε επίπεδο εκπαιδευτικό και για τα παιδιά μας,πιστεύω πως η επαρχία έχει εξελιχθεί τόσο πολύ που δεν έχει να ζηλέψει τπτ από εμας εδώ...
Η απόφαση δύσκολη αλλά σημασία έχει που νιώθεις καλά και που είσαι ευτυχισμένος...
Και δυστυχώς...σε ιατρικό επίπεδο..οι κάτοικοι πόλεων αρρωσταίνουν πιο συχνά απο αυτούς της επαρχίας λόγω των συνθηκών ζωής...